AK Kadınlar 23 Nisan çocuklarını sevindirdi

AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atarak ilçedeki çocukları sevindirdi.
Hamiyet Özenli başkanlığındaki AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimi, Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenledikleri etkinlikte, Karacabey’deki çocuklara Türk Bayrağı baskılı tişört ve balon dağıttı. 23 Nisan çocuklarının coşkusuna ortak olan AK Kadınlar’ın bu anlamlı etkinliği büyük takdir topladı.
AK Kadınlar’ın 23 Nisan etkinliğine Belediye Başkan Vekili İsmail Yozgat, AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan Ekonomi İşler Başkanı Tamer Mirza, Tanıtım ve Medya Başkanı Furkan Yolyapan, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Uğur Harmancı ile mahalle başkanları ve çok sayıda çocuk aileleriyle birlikte katıldı. Türk Bayrağı baskılı tişörtlerini büyük sevinçle giyen çocuklar anlamlı günlerini doyasıya kutladı. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirterek, “Gelecek sizlerden çok şey bekliyor.” mesajı verdi.
Çocukların en temel sorumluluğunun Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza değin yaşatmak olduğunun altını çizen Özenli, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır. İstiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu günlerde doğan Türkiye Büyük Millet Meclisi; milli birliğimizin, egemenliğimizin en somut göstergesi olmuş; milli mücadelenin milletin bizzat kendisinin yönetimi ile gerçekleşmesi sağlanmıştır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza meclisimizin kurulmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır. Bu yüzdendir ki, bu bayramı kutlarken, geleceğe yön verecek bireyleri ve yöneticileri olan çocuklarımızı hayata hazırlamanın ve eğitimlerinin ne denli önemli olduğu bilinen bir gerçektir. Onları geleceğe iyi hazırlamanın, aslında kendi geleceğimize, ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak anlamına geldiğinin idraki içindeyiz. Millet olarak çocuklarımızın çok iyi eğitim almış bireyler olarak yetişmesi için her türlü fedakârlığı göstermeliyiz.
Bizler de AK Parti Kadın Kolları olarak, bu mutlu günde çocuklarla bir arada olmak, onların mutluluğunu birlikte yaşamak istedik. Çocuklarımızın bayram coşkusunu paylaşarak, Türk Bayrağı baskılı tişörtlerini burada giydirip, her yeri kırmızı beyaz çocuklarımızla donattık. Türkiye okuyan ve gelişen çocuklarımızla, gençlerimizle büyüyecektir. Çocuklarımız bizlerin güçlü geleceğidir. Bu ülkenin tüm çocukları bizim çocuklarımızdır. Küçük hanımlar, küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve mutluluk pırıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.
AK Parti olarak Yeni Türkiye ve 2023 hedefimizde en büyük destekçimiz şimdiki çocuklarımız olacak. Geleceğimiz olan çocuklarımızın; çocukluklarını en mutlu, en güzel şekilde geçirmeleri için bizler de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’mızın çocuklarımız için yaptığı çalışmalarda sağlık ve eğitim hizmeti, çocuk bakım hizmetleri, koruyucu aile, sosyal ekonomik destek, çocukların ailelerinin yanında bakım desteği hizmeti gibi çalışmalar var. Çok şükür ki, dünyada çocuklara karşı en şefkatli ve en cömert milletin mensuplarıyız, çocuklarımızın haklarını her gün daha fazla iyileştirmek için onlara daha güzel bir gelecek bırakmak için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Çocuklarımıza vereceğimiz en güzel hediye onlara şefkatle yaklaşmak, sevgiyle yeşertmektir. Biz bunun için çabalıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı tüm kalbimle kutluyor, mutluluğunuzun, coşkunuzun ve umutlarınızın hep var olması temennilerimle, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar ise, etkinlik sonrasında AK Partili kadınlara teşekkürlerini ileterek, ellerinden öptü.
AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan da günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamada “Gelecek Büyük Türkiye’nin; yeni nesli olacak olan çocuklarımızın, insanlığın ve bizlerin umudu, geleceğimizin yapı taşıdır” şeklinde konuştu. İşcan, “Çocuklarını en iyi şekilde yetiştiren toplumlar, gelişimlerini sürdürerek geleceğe güvenle bakabilirler. Demokrasimizin olgunlaşması ve yeni Türkiye’nin bu sağlam yapıyla kurulabilmesi için, geleceğimiz olan çocuklarımıza güzel bir gelecek inşa etmek en önemli vazifemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşı’mızın tüm kahramanlarını bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken, bu güne anlam katan geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.