AK Gençlik çevre için harekete geçti

Daha temiz bir çevre ve daha sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla AK Parti Gençlik Kolları olarak harekete geçti. Tüm Türkiye’deki gençlik teşkilatlarıyla aynı anda ve aynı günde “AK Çevre için harekete geç” sloganıyla hayata geçirilen etkinlikte AK Parti Karacabey Gençlik Kolları üyeleri, Çamlık Mesire Alanı’nda ellerindeki torbalarla çevreye atılmış olan çöpleri topladı.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Esentepe Çamlık Mesire Alanı’nda Çevre İçin Harekete Geç Projesi kapsamında bir araya gelen AK Parti Karacabey Gençlik Kolları’na Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları Üyeleri de eşlik etti.
AK Parti Karacabey Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, yaptığı açıklamada, AK Parti Gençlik Kolları olarak çevre ve doğa temizliğine duyarlılık oluşturmak 81 ilde eş zamanlı etkinlik yaptıklarını belirtti. Coşkun, “Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir ve bizler bu hareketimiz ile bir nebze de olsa çevre bilinci ile birlikte doğaya olan saygımızı artırmayı gaye edindik. Çünkü bu bir yaşam konusudur, bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak, yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir” ifadelerini kullandı.
Farkındalık oluşturma adına bu etkinliği yaptıklarını belirten AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan da, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.