“AK belediye görmüyor, duymuyor ve bilmiyor!”

Vatan Partisi Karacabey İlçe Örgütü, Soğan Garajı çevresinde yıllardır süregelen düzensizlik için yine Belediye’ye yüklendi. İlçe Sekreteri Hüseyin Kurur, “AK Partili belediye kibir dolu. Yurttaşın sıkıntılarına, Karacabey’in sorunlarına çözüm üretmiyor, yalnızca poz veriyor. Görmüyor, bilmiyor, duymuyor. Yani 3 maymunu oynuyor. Karacabey’imiz, tarihinin en kötü belediye dönemini yaşıyor.” dedi.

Vatan Partisi İlçe Sekreteri Kurur, soğan garajının çevresindeki trafik keşmekeşliği ile insanların ekmek uğruna yaşadığı acınası fotoğrafların belediyenin sorumluluğunda olduğunu belirten yazılı bir açıklama yaptı.

Hüseyin Kurur, şunları kaydetti: “Geçen yıl yer alan bu çirkin görüntüler maalesef bu yıl da yaşanmaktadır. Bu sorunu çözmek bu kadar zor mu? Liyakatsizliğin tavan yaptığı AK belediyelerde disiplin ve sorumluluk bilinci maalesef ki yok. ‘Herşeyi yaptım oldu’ anlayışıyla yapıyorlar, gerçek çözüme ulaşamıyorlar. Bunun tek nedeni ise rantçı anlayışları ve fıtratlarına işlemiş kamu hizmeti anlayışı ve bilinci olmamasıdır. Uyarı ve önerilere de kapalılar. İnsanı insanlıktan ulaştıran en önemli özellik kibirdir. Yaptıkları herşey patlıyor, kırılıyor, çöküyor. Halkın birikimini onarımlarda heba ediyorlar. Yıllarca gidecek diye demeç verdikleri herşey yılını bulmadan elde kalıyor. Tarıma ait hizmet kesiminin arttığı şu günlerde soğan garajı çevresinde oluşan ve bu insanlığa yakışmayan görüntüler halkımızı üzüntü ve sıkıntıya sevkederken, AK belediye bunu görmüyor, duymuyor ve bilmiyor. Ve daha da kötüsü ‘dünyayı ben yarattım’ duyarsızlığı içinde davranmaya devam ediyor. Yapılanları denetleyip insanımıza sahip çıkacaklarına, ‘benden bu kadar anlayışı’ Karacabeyliler’in ve kentimize gelen emekçilerin hakkı değildir. Bu tür görüntüler ‘Yeni Türkiye’ diye halkımıza yutturulmaya çalışılıyor. Başınızı kaldırın, gözlerinizi açın, kulaklarınızı açın. Hepsinden önemlisi yüreğinizde yer edinmiş kibri yok edin. Karacabey’imize sahip çıkın. Karacabey Amerika’nın vahşi kasabaları gibi olmaya mecbur değildir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.