AİHL’de bilgi yarışması

Öğrencilerin sosyal ve kültürel çalışmaların içinde olması amacıyla bu tür faaliyetlerin artacağını belirten AİHL Okul Müdürü Abdurrahim Üner, bilgi eksikliklerinin giderilmesi ve öğrencilerin kendilerini geliştirmesi açısından bu yarışmaların önemli olduğuna dikkat çekti.
Yarışmanın jüri üyeliğinde Okul Öğretmenleri Gülhan İvdil, Metin Mert, Abdurrahman Yılmaz, Mehmet Can, Osman Sıkıcı, Mutlu Gürler ve Aynur Singin yer aldı. Bilgi Yarışması’nda ayrıca projeksiyon ve bilgisayar desteği de sağlandı.
Yarışmanın sunuculuğunu Müdür Yardımcısı Mustafa Sütçü üstlenirken, Okul Tarih Öğretmeni Yüksel Çatal de projeksiyondan sorulan ve yanıtlanan sorularla dinleyicilerin dikkatini çekti.
Programa okul eski mezunlarından Ferudun Koşucu öğrencilere manevi atmosfer yaşattı. Yarışmada Anadolu 9/A sınıfından Yasir Çatal, Doğan Özçelik, Aytaç Aykanat, Salih Gözüpek, 10-C sınıfından Nihal Kocaman, Ramazan Gök, Meral Kocaman, 11-A sınıfından Sümeyye Nur Beyhan, Büşra Babayiğit, Kübra Tosun birinci olurken diğer sınıflar dereceye giremedi.
Birinci olan yarışmacıların hediyeleri Okul Müdürü Abdurrahim Üner, müdür yardımcıları ve öğretmenler tarafından verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.