Adnan Oruç, AK Partili kadınlarla buluştu

AK Parti’den Bursa Milletvekilliği için yola çıkan Karacabeyli İşadamı Adnan Oruç, ilk olarak İlçe Kadın Kolları’ndan destek istedi. Eşi Berrin Oruç’la birlikte önceki gün parti binasında AK Kadınlar’la bir araya gelen Adnan Oruç, her şeyde olduğu gibi siyasette de kadının rolünün büyük olduğunu söyledi.
Arzu Uray başkanlığında tam kadro yerini alan AK Kadınlar, Karacabey’e hizmet sevdasıyla yola çıkan herkese tam destek vereceklerini kaydetti.
Davetine ilgi gösteren AK Parti İlçe Kadın Kolları’na teşekkür eden Adnan Oruç ayrıca, baklava ikramında da bulundu.
Kadının her alanda olduğu gibi siyasette de büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Adnan Oruç, “İlçemize hizmet amacıyla yola çıktım. Kısmet olurda milletvekili seçilirsem ilçem ve ülkem için canla başla çalışacağıma söz veriyorum. Bu yola çıkarken ilk sizlerle bir araya gelmek istedim. Çünkü kadınlarımızın siyasetteki rolü çok büyük. Daha sonra bir başka gücümüz olan gençlerimizle bulaşacağım. İlçe yönetimiyle ise en sonra bir araya geleceğim.
AK Parti’mizin 3 dönemdir tek başına iktidarda kalmasında kadınlarımızın büyük katkısı var.
Sizler, siyaset ve toplumun gizli kahramanlarsınız. Sizlerin desteğini alan herkes amacına ulaşır.
Her zaman inandığım bazı değerler var. Bana göre, her başarılı erkeğin arkasında mutlaka zeki ve başarılı bir kadın vardır. Peygamber Efendimiz’in de dediği gibi, ‘Cennet anaların yani kadınların ayakları altındadır.’ Kadınlarımızın ailenin direğidir. Kadınsız bir siyaset ve toplum asla düşünülemez. Bugün erkekler siyaset yapıyorsa unutmasınlar ki, gerçek pay kadınlarındır. Siyasetçinin kendisi kul, parası pul, karısı da duldur” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.