ADD’liler kahvaltıda buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi Başkanı Ercan Yıldız ve yönetimi tüm ADD’lileri kahvaltıda bir araya getirdi. Cumartesi günü Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltılı buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Yeni ADD yönetiminin organize ettiği kahvaltı programında ADD’nin Kurucu Şube Başkanı İbrahim Bursalı, eski Şube Başkanları Yusuf Karayün, Erol Cingil, Fahri Çeki, Kemal Ziya Koşaner, Haluk Aka, CHP Karacabey Belediye Başkan Adayı Murat Tanrıverdi, CHP eski İlçe Başkanı Gönül Avil, İyi Parti Karacabey Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Doğruoğlu, emekli öğretmenler, muhtarlar ve çok sayıda üye aileleriyle birlikte hazır bulundu.
Katılımın yüksek olduğu programda konuşan ADD Karacabey Şube Başkanı Ercan Yıldız sözlerine etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek başladı. Atatürk’ün izinde ve onun düşüncelerini rehber edinerek yeni dönemde çalışmalarına devam edeceklerini belirten Yıldız, iyi niyetlerle çıktıkları bu yolda herkesi katkı vermeye davet etti.
Birlik beraberlik vurgusu yapan Yıldız, “ADD’nin kurucu ve eski başkanlarımızdan, emekli öğretmenlerimizden, muhtarlarımızdan ve üyelerimizden bizlere destek olmalarını ve yol göstermelerini istiyoruz. Onların bilgi, birikim ve tecrübelerine her daim ihtiyacımız olacak. Başta Karacabey’imiz olmak üzere, Bursa’mızın ve ülkemizin gelişip kalkınmasına katkıda bulunmak adına göreve hazırız ve ADD’nin her konuda söyleyecek bir fikri mutlaka vardır.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.