ADDden görkemli yemek

Park Düğün Salonu’nda gerçekleşen yemeğe CHP İlçe Başkanı Mümin Ereselli, DSP İlçe Başkanı Nuri Uzel, Uludağ Üniversitesi’nden Prof. Dr. Tahir Baştaymaz ve Prof. Dr. Hayrettin Şahin, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum örgütleri, sendikalar, dershane temsilcileri, Mustafakemalpaşa ADD yöneticileri ile çok sayıda üye katıldı.

            Tüm konukları selamlayan ADD Karacabey Şube Başkanı Fahri Çeki, katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atatürkçü insanların hep bir arada olmasının önemine değinen Çeki, düzenledikleri bu yemekte birlik, beraberlik ve dayanışmayı amaçladıklarını kaydetti.

            Çeki, “Üyelerimiz ve Atatürkçü dostlarımızın tanışıp kaynaşması, derneğimize ve Cumhuriyet kazanımlarının bugünlere kadar ulaşmasını sağlayan büyüklerimizle bir arada olmak için buradayız.

            Bu gecemizi 29 Ekim’de planlamıştık. Ancak o günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Bizlere bu ülkeyi armağan eden Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ile anıyoruz. Yaktıkları ışık, yolumuzu aydınlatıyor. Birlik ve beraberlik içinde vereceğimiz mücadele ile gençlerimizin yetişmesi yolunda gücümüzü arttıracağız” dedi.

            Çeki’nin ardından Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Mehmet Güler’in okuduğu, “Vurulduk Ey Halkım Unutma Bizi” isimli şiiri büyük beğeni topladı.

            Yenilen güzel yemeklerin ardından ADD’ye emeği geçenler için ödül töreni yapıldı. Başkan Fahri Çeki önderliğinde gerçekleşen ödül töreninde Prof. Dr. Tahir Baştaymaz, Prof. Dr. Hayrettin Şahin, Hilmi Küçükşekerci, Sadık Kutku, Sadık Dinç, Refik Berber, Rasim Atalay, Nurullah Altınsoy ile Sefer Önen plaketle onurlandırıldı.

            Gece, Burhan Kalfa’nın eşsiz müzik ziyafetiyle son buldu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.