ADD’den, CHP’ye ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Karacabey Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Haluk Aka, yönetimi ile birlikte, dün yenilenen Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Örgütü’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Murat Tanrıverdi başkanlığındaki CHP yönetimi, ADD’nin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi. ADD Başkanı Haluk Aka, yeni yönetime başarılar dilerken, CHP’nin çok çalışması gerektiğine vurgu yaptı.
Aka, “Yeni yönetimin çalışmalara seçimlere az bir zaman kala değil de şimdiden başlaması gerekiyor. CHP’nin aday göstererek ve eksiklerini tamamlayarak yoğun bir çalışma içine girmesi lazım. Şimdiden mahalle mahalle, köy köy gezerek, halkla iç içe olunması gerekli. İletişimi güçlendirerek, CHP’yi el ele en güzel şekilde temsil etmeliyiz ” dedi.
Atatürkçü Düşünce Derneği’nin hayata geçirmek istediği projeleri de anlatan Başkan Aka, “Karacabey’deki gençlerimizi bir çatı altında toplamak istiyoruz. Öğrenim gören gençler için Gençlik Merkezi Projemizle, onların vakitlerini kahve ortamında değil böyle bir merkezde geçirmelerini amaçlıyoruz. Belediye’den bu konuda yer tahsisi adına yardım talep ediyoruz. Gençlerin böyle bir ortamda hem bir arada olmasını sağlayarak, hem de ders çalışabilecekleri ve sosyal anlamda da bir çatı altında toplanmasını istiyoruz. Eğitici ve öğretici seminerlerle, çeşitli aktivitelerle gençliği kazanmak adına bu projemizin gerçekleşmesini temenni ediyoruz. Gönüllü emekli veya çalışan öğretmenlerimizin de zaman ayırarak maddi durumu yetersiz öğrencilere özel ders vermesini istiyoruz. 2 öğretmen bulundu ama yetersiz kalıyor. Öğretmenlerimizin boş zamanlarını ihtiyacı olan öğrencilerimize ayırmasını istiyoruz. Başka bir projemizde de öğrencilere burs imkânı sağlamak. Hayırseverlerin bağışlarıyla bunu gerçekleştireceğiz. Projelerimiz içinde de giymediğimiz eşyaları bir yer tahsis ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak da var. Bütün bu projeleri gerçekleştirmek maddi güç istiyor. ADD’nin geliri sadece üyelerden yıllık gelen aidatlar. Bununla bunları yapamayız. Karacabeyli yardımseverlerin el birliği ile bunları hayata geçirmek istiyoruz. Gelecek nesil için ADD adına çorbada tuzumuz olsun. Karacabeyli gençlerimiz ve ihtiyacı olan vatandaşlarımız için yapacağımız bu projelere destek bekliyoruz. Herkesin elini taşın altına koymasını istiyoruz” dedi.
Aka ayrıca, ADD binası için Belediye’nin yer göstermesini istediklerini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.