“Adalete güveniyoruz”

Çatak, Karakaşlar ve Efe dürüstçe görev yaptıklarını söyledi:

Karacabey Belediyesi’nde beş yıl süreyle dürüstlük anlayışından sapmadan görev yaptıklarına inandıklarını söyleyen eski encümen üyelerinden Osman Çatak, Sedat Karakaşlar ve Dündar Efe gazetemizi telefonla arayarak açıklamada bulundular.

Karacabey Asliye Ceza Mahkemesi’nin 23 Şubat 2012 tarihinde karara bağlanan 2009/98 sayılı dosyasında görevi kötüye kullandıkları gerekçesiyle belediye başkanı, daire amirleri ve eski encümen üyeleri hakkında toplam 5 yıl ile 1 yıl 3 ay arasında değişen cezalar verilmesinden sonra Meltem’e özel açıklama yapan Çatak, Karakaşlar ve Efe Yargıtay’a başvuracaklarını söyledi.

Yargıtay’a başvuru yapabilmek için gerekçeli kararın kendilerine tebliğ edilmesini beklediklerini dile getiren eski encümen üyeleri; “Bizler belediyeyi zarara uğratacak bir anlayış içine girmedik. Belediye’yi de kesinlikle zarara uğratmadık. Buna benzer hiçbir karara da imza atmadık. Karacabey’e ve Karacabeyliye dürüstçe hizmet vermeyi düşünmekten başka anlayış taşımadık. Hakkımızda verilen 1 yıl 3’er aylık hapis cezalarını, gerekçeli kararın tarafımıza tebliğinden sonra temyiz edeceğiz. Adalete güvenimiz tamdır. Sonucu bekleyip birlikte göreceğiz” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.