Acınızı paylaşıyoruz!

CHP’lilerden Şehit Ailesine başsağlığı ziyaret:
 
 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Gürhan Akdoğan, ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte uçak kazasında şehit düşen Karacı Yüzbaşı Erhan Kındır’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
            Şehit babası Ramazan Kındır’la bir araya gelen CHP’liler, aileye sabır ve başsağlığı diledi. Kındır Ailesi’nin acılarını paylaştıklarını belirten CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan, “Ne desek boş, biliyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Acınız acımızdır. CHP olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilin. Bu vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.
            CHP’lilere anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür eden Şehit Babası Ramazan Kındır, “Bu acı tarif edilemez. Ciğerimiz yanıyor. Bir baba olarak evladını kaybetmek acıların en büyüğü olsa gerek. Ailece perişan olduk. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
MELTEM’e teşekkür
CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan ve beraberindekiler, Şehit ailesini ziyaret ettikten sonra Belediye’nin “Olağanüstü Rant Toplantısı”na katıldı. Akdoğan ve arkadaşları Meclis Toplantısından sonra da gazetemize konuk oldu.
            MELTEM’in “Karacabey’in gözü, kulağı ve dili” olduğunu ve bu görevini en iyi şekilde bir kez daha yerine getirdiğini belirten CHP İl Başkanı Akdoğan, “Karacabey ile ilgili haberleri Bursa’dan sıkça takip ediyorum. Yerel basının bir ilçe ve il için ne kadar önemli olduğunu bilenlerdenim. Karacabey’in en eski gazetesi olan MELTEM, çizgisinden hiçbir şey kaybetmeden yayın hayatını sürdürüyor. Çok başarılı haberlere imza atıyor. Özellikle Belediye’de dönen entrikaları tam bir gazetecilik anlayışı ile yazan MELTEM’i tarafsız ve dürüst habercilik ilkesini korumasından dolayı da kutluyorum” diye konuştu.
            CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan’a teşekkür eden Gazeteci İbrahim Bursalı ise, “MELTEM’i diğerlerinden ayıran en belirgin özelliği sürekli sorgulamasıdır. Biz yalnızca işimizi yapmaya çalışıyoruz. Gazeteciliğin gereklerini yerine getirerek, doğru ve tarafsız haberciliği halka sunduğumuzu düşünüyoruz. Elbette ki bunları yaparken, herkesi mutlu etmek olanaksız oluyor. Bizi seven ne kadar çoksa, sevmeyen de olabilir. Ancak ilçe sorunlarına duyarlı her bir Karacabeyli, MELTEM’i sevsin sevmesin, mutlaka ne yazmış diye okur” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.