Seçim yatırımlarında ilginç gelişmeler

Seçim yatırımlarında ilginç gelişmeler
Karacabey Belediye Başkanlığı sırasında akıl almaz uygulamalarıyla dikkatleri çeken Ergün Koç’un çok ilginç bir şekilde transfer olmasıyla karışan AK Parti’deki ağır topların önümüzdeki hafta içinde istifa etmeye başlayacakları dile getiriliyor.
DP’den AKP’ye geçen Ergün Koç’u, güven vermeyen yapısı ve özellikle yargıya takılan ağır cezalık mahkeme dosyaları nedeniyle bir türlü kabullenemeyen Yönetim Kkurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle temsilcileri, Bursa’daki “Temayül Yoklaması”nda içindeki gerçeği ortaya koydu.
Ergün Koç’a yüzde 3 oy veren AKP Karacabey Örgütü, Erol Onur, Faruk Türe ve Osman Çatak’ı tercih ettiğini il yöneticilerine sandıktan çıkan oylarıyla açıkça söyledi: “Biz Ergün Koç’u istemiyoruz! Ergün Koç’la seçimi kazanamayız.”
Ortalık toz duman oldu.
Birgün sonra AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu Karacabey’e geldi.
Yoğun telefon görüşmelerinden sonra gelen Ali Koyuncu, çiçeği burnundaki yeni başkan Kadir Sevik tarafından çiçekle karşılandı.
Çiçekle karşılanabilir, buraya kadar doğaldır.
Doğal olmayan; Cumartesi günü Bursa’ya “Temayül”e giderken, otobüslere binmeden önce Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı’yla konuşarak “Karar aldık oyları Erol Onur’a vereceğiz” diye, Koç’a karşı tabanı komikleştiren Kadir Sevik’in, bir gün sonra Ali Koyuncu’dan, “Sarhoştuk, aydık. Biz bu yoldan caydık. Özür dileriz vekilim. Sen kimi destekle dersen biz onun yanındayız” demesidir.
İnsanlar, ilkeli yaşayabildikleri sürece onurlu ölümü hak ederler.
Ne yapabiliriz ki?

Saatli Koç Takvimleri
Ergün Koç, yeniden seçim kazanabilmek için yapmadık çılgınlık, çalmadık kapı bırakmıyor.
Odun-kömür dağıtıyor… Gıda yardımı yapıyor.
Seçmeni sadakaya alıştırıyor!
Aynı senaryoları önceki yıllarda da oynadı.
Duyumlarımız doğruysa, Ergün Koç, değirmenin suyu nereden geldiği pek belli olmayan ödenekle 8000 adet takvim bastırmış ve bu takvimler kapı kapı dolaştırılarak evlere dağıtılıyormuş.
Karın altındaki uzuvlarının büyüklüğü tepki çekince, küçültmek durumunda kalan Ergün Koç, açılışında hüngür hüngür ağladığı Küheylan’ın abartılı resimlerine de yer verilerek süslenen takvimleri görenlerin bir çoğunun tepki gösterdiği dile getiriliyor:
“Bu ne rezalet. Seçim yatırımı yapacağınıza, yargı önündeki hesabınızı verin. Bunların parasını kim ödüyor? Alın bu takvimleri, istemiyoruz. Sahibine geri götürün” diye tavır sergileyenlerin olduğu da söyleniyor.
Takvimleri dağıtanların, oldukça sert tepkiler karşısında görevlerini bırakmak durumunda kaldıkları anlatılıyor.
Saatli Koç Takvimleri’nin sahibi Sayın Ergün Koç, bunlar doğru mu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.