“AK Parti kutlu yürüyüşünü sürdürecek”

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı geçtiğimiz Salı günü İlçe Danışma Meclisi ve İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Genel seçim başarısı üzerine ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyareti düzenleyen AK Parti Bursa il kurmayları istişare toplantısı amacı ile Karacabey’de ilçe yönetimi ve üyeleri ile buluştu. Ayrıca AK Parti’nin kuruluşunun 17. yıl dönümü de kutlandı.
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız’ın yanı sıra bölge milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Efkan Ala, Osman Mestan, Refik Özen, Zafer Işık, Ahmet Kılıç ve Muhammed Müfit Aydın katıldı. İlçe Yönetimi ve Belediye Başkanı Ali Özkan’ın karşıladığı misafirler konferans salonunda ağırlandı.
Açılış konuşmasını yapan Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularımla selamlıyor ve bu toplantımızın ülkemiz, milletimiz ve partimiz için yol gösterici olmasını temenni ediyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki “Erdemliler Hareketi” ile siyaset sahnesine 2001 yılında giren AK Parti, türlü engellere rağmen başarılarla dolu 16 yılı geride bıraktı. AK Sevdamız 17 yaşında. Bu kutlu yürüyüşün basamaklarından biri olan ilçe danışma meclisi toplantımıza hoş geldiniz.
Kıymetli dava arkadaşlarım, dünya yeniden kuruluyor. Gizli saklı bir yanı kalmadı. Hepimiz bunun farkındayız. Ama kesin olan bir şey var. Dünyanın ağırlık merkezi değişiyor. Bir millet yeniden uyanıyor. Kökü mazide olan bu millet kendi seçtiği Cumhurbaşkanı ile kendi geleceğini inşa ediyor. Biz AK Kadrolar; milletin içinden gelen milli ve yerli bir hareketiz. Milletin değerlerini esas alıp istikamet belirleyip yol alıyoruz. Aslında tüm bu yaşadıklarımız bu kutlu yürüyüşün doğum sancılarıdır. Derdimiz de davamız da sorumluluğumuz da çok büyük. O yüzden gözlerini yola yatırmış yüreği ellerinde bizi bekleyenlere umut olacağız. Durmayacağız, hiç durmayacağız, onların tuzaklarını boşa çıkaracağız. Durmadan yola devam edeceğiz.
Bizler ki ilçe teşkilat olarak bu amaca yönelik çalışmalarımızı yapmaya kararlıyız. Yeni arkadaşlarımızla birlikte çıtayı daha çok yükseltmek için sizler önünde yeniden söz veriyoruz.
Kardeşlerim, bu toplantımız her buluşmamız bu sevdayı büyütmek içindir. Bu tür buluşmalarda birbirimize yüreklerimizi açacağız. Burada tecrübelerimizi birbirimizle paylaşacağız. Burada heyecanımızı inanıyorum ki hep birlikte artıracağız. AK Parti kutlu yürüyüşünü sürdürecek. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum” diye konuştu.
Başkan İşcan’ın ardından söz alan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da AK Parti’nin kuruluşunun 17. yıl dönümünü kutlayarak, “Hep birlikte İnşallah çok daha uzun seneler aziz milletimize hizmet etmenin bahtiyarlığını hep birlikte yaşarız. Partimizin kurucusu, Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Karacabey’den sağlıklı, uzun ömürler temenni ediyoruz. AK Kadroların her türlü sorunun üstesinden geleceğine inandığımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Bu sıkıntılı zor günleri de bir olarak, diri olarak ve iri olarak aşacağımıza inanıyoruz” dedi.
Özkan, “Karacabey’de göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren Karacabey Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve hükümetimizin yatırımlarıyla memleketimize hizmet etmenin gayreti içinde bulunuyoruz. Karacabey Belediyesi belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra orijinal projelerle de vatandaşının karşısına çıktı. Diğer belediyelere de örnek olma gayreti içerisinde bulundu. Göreve geldiğimizde ciddi borçlarımız vardı. Bizde mal ve hizmet alımlarına tasarruflu davranarak, tabiri caizse belediyenin iki yakasını bir araya getirmeye çalıştık. Yeni kaynak arayışları içinde bulunduk. Yap-işlet-devret modelini gerçekleştirdik. Karacabey’in gelişmesi ve büyümesi için 3T dedik. Tarımsal, Turizm ve Teknolojik yatırımlarla ilçemizde büyük ataklar gerçekleştirdik. Halil İbrahim Sofrası, Mobil Başkan Yanınızda, Başkanımla Okuyorum gibi orijinal projelerimize ve sosyal belediyecilik anlamında 3 D’de, Doğum, Defin, Düğün diyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu alanda Karacabey’de bir devrim yaptık. 2. Lig’de aldığımız takımımızı da 3. Lig’de temsil etme hale getirdik. Bu yıl Karacabey Belediyespor’un hedefi 2. Lig’e çıkmak. Voleybolda kurduğumuz takım bu yıl 2. Lig’de mücadele edecek. Basketbol ve güreşte de aynı şekilde hummalı çalışmalarımız sürmektedir. Karacabey Belediyesi ‘Durmak yok, yola devam’ düsturuyla çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah hep birlikte modern, güçlü ve müreffeh Karacabey’i oluşturacağız” diyerek sözlerini noktaladı.
Sonrasında söz alan AK Parti Bursa Milletvekilleri ve İl Başkanı Ayhan Salman, Karacabey AK Parti İlçe Teşkilatı’nı genel seçimlerde gösterdikleri özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Ülkemizde son günlerde yükselen dolar fiyatlarına da değinen AK Partililer, “Bu oyunların dış mihrakların oyunları olduğunu ve ABD’nin Türkiye üzerinde ekonomik kriz oluşturmaya çalıştığını biliyoruz. Ama Türk vatandaşı bu tür oyunlara baş eğmez. Türkiye’yi yıldıramayacaklar. Diz çöktüremeyecekler. Bu mesele ekonomik krizden çıkıp artık vatan mücadelesi olmuştur. Bu mücadeleden Türkiye’nin, halkın desteğiyle galip çıkacağız. Daha önce 15 Temmuz, Gezi olaylarında dik durduğumuz gibi yine dik durarak, Türkiye’yi dünyanın gücü olmaması için yapılan oyunlara baş eğmeyeceğiz” dedi.
Toplantının ardından partililer AK Parti’nin 17. yıldönümünü pasta keserek kutladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.