KTSO üyelerine “indirimli elektrik” anlatıldı

İndirimli elektrik kampanyasıyla ilgili tanıtım toplantılarına devam eden CLK Uludağ Elektrik, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) üyeleriyle bir araya geldi.
KTSO’da düzenlenen ‘İşimiz gücümüz elektrik’ söyleşisi, KTSO Başkanı Naci Güncü, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Satış Pazarlama Direktörü Alp Arı ve oda üyesi kuruluşların temsilcilerin katılımıyla gerçekleşti. Serbest tüketicilere yönelik sunulan avantajlar ve sektördeki sorun ve beklentilerin konuşulduğu toplantıda, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, enerji sektörü, firmanın pazardaki yeri ve müşterilerine sunduğu avantajlar konusunda önemli bilgiler verdi. Oda üyelerine özel olanakların sunulacağı işbirliğini sağlamak için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Genel Müdür Ali Erman Aytac, “İndirimli elektriğin müşteriye önemli avantajları var. Aylık 130 liralık elektrik faturasına sahip olan tüm müşteriler başvuru yaparak indirimli elektrik avantajından faydalanabiliyor. Serbest tüketici anlaşması yaptığımız müşterilerimiz yılda yaklaşık bir faturadan tasarruf etmiş oluyor” diye konuştu.
KTSO Başkanı Naci Güncü ise, “Üyelerimize sunulan indirimli elektrik tarifeleri orta ve uzun vadede elektrik maliyetlerin düşürülmesi ile üyelerimizin rekabet güçlerini arttırmasına önemli katkı sağlayacaktır. Oda üyesi tüm esnaf ve sanayicimiz de sunulan fırsattan faydalanabilecek. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.