“Milli Görüş hepsinden farklıdır”

SP İlçe Başkanı Koçak, partisini diğer partilerden ayıran farkları sıraladı:

Karacabey Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, 7 Haziran’daki seçime, Saadet Partisi ve diğer partiler olmak üzere iki partinin katılacağını söyledi.
Partisinin, diğer partilerden ayıran farklarını sıralayan Zeynel Abidin Koçak, “Birincisi, yön farkı. Biz yönümüzü Doğu’ya, onlar ise Batı’ya çevirmişler. Biz kardeşlerimize doğru, onlar baba katillerine doğru koşuyorlar.
İkincisi, yer farkıdır. Bizler mazlumların yanındayız. Bizim dışımızdakilerin tamamı zalimlerin yanındadırlar.
Üçüncüsü, ölçülerimiz faklıdır. Bizim dışımızdaki partiler AB’ye yani Haçlı Birliği’ne girmek istiyorlar. Bizler ise, İslam Birliği kurmak istiyoruz. Dördüncüsü ise, amaçlarımız farklıdır. Onlar Batı kulübüne girmek için mücadele veriyorlar. Bizim amacımız ise, İslam Birliği’nin tesisi için sadece Türkiye’de değil, bütün İslam coğrafyasında mazlumların sesi olmak” dedi.
Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için 8 Haziran’da 100 tane hırsızlığını çıkaracağını söylediğini hatırlatan Koçak, “Başbakan ise, ‘Susun konuşmayın’ diyor.
Normal bir hukuk devletinde ‘Sen ne diyorsun arkadaş, varsa bu pisliklerin temizlenmesi lazım’ denilmesi gerekmez miydi?
Hükümet Sözcüsü’nün bile konuşturulmadığı bir ülkede haktan, hukuktan, adaletten, demokrasiden, insan haklarından bahsedilemez” dedi.
Türkiye’nin dışa bağlı bir ekonomik düzen belirlediğine dikkat çeken Zeynel Abidin Koçak, Saadet Partisi iktidarında ağır sanayiyi ve yüksek teknolojiye dayanan bir politika izleneceğinin altını çizerek, “Dışa bağlı ekonomik bir düzeni kabul etmiş durumdayız.
Biz diyoruz ki, ‘İktidara geldiğimizde ağır sanayiyi ve yüksek teknolojiye dayanan bir politika uygulayacağız.’ Ekonomik bağımsızlığı olmayan bir ülkenin milli ekonomi benimsemesi mümkün değildir. Türkiye’nin dış borcu 650 milyar dolardır.
Türkiye demek ki, ürettiğinden 650 milyar dolar daha fazla harcama yapmıştır. Buna karşılık devlet bütçesinden her yıl ortalama 50 milyar TL faiz ödüyoruz.
12 yıllık süre içerisinde devlet bütçesinden ödediğimiz faiz 600 milyar liradır. Bu kaynak faiz lobisine değil de, Anadolu’nun gençleri için yatırıma yönelik olsaydı, gençlerimiz işsiz kalmazdı. Saadet İktidarı nitelikli ve üretken eğitime önem verecektir” dedi.
“İnsanları kıymetli, toplumları medeni yapan değerleridir” diyen İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, “Bu gün eğitim sistemi sayesinde, kendisi için insan yetiştiremeyen tek millet haline geldik.
Yetiştirdiğimiz öğrenciler, tarihinden, inancından kopuk, atalarını küçümseyen, medeniyetinden utanan bir duruma gelmiştir. ‘Yerim, içerim, dilediğimi yaparım’ diyen, ben merkeziyetçi, egoist, hedefsiz yetişmektedir.
Daha iyi yemek, daha iyi giyinmek, daha iyi yaşamak gayesi için eğitim almakta, bu gayeye ulaşmak için her yolu mübah görmektedir.
Vatanseverlik, milletseverlik, doğruluk, dürüstlük, iyi ahlaklı olmak gibi erdemli duygular çok gerilerde kalmıştır. Diploması olanlar çoğalmıştır ancak boşanma, intihar, uyuşturucu, içki, fuhuş gibi suçlar hızla artmıştır.
Yolsuzluk, rüşvet, partizanlık, adam kayırma, haksızlık ve hukuksuzluk almış başını gitmiştir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.