Levent Erdoğan rüzgarı

Beşiktaş Asbaşkanı’nın Karacabey çıkartması:
Karacabey Beşiktaşlılar Derneği’nin konuğu olarak önceki gün ilçeye gelen Asbaşkan Levent Erdoğan, bir dizi ziyaretlerde bulunarak, dostluk mesajları verdi.
            Kaymakamlık, DSİ, Garnizon Komutanlığı’nı ziyaret eden Beşiktaşlılar, Kurşunlu İlköğretim Okulu’nun ihtiyaç duyduğu ve Karacabey Derneği tarafından hediye edilen fotokopi makinesi nedeniyle öğrenci ile öğretmenlerle de bir araya geldi.
            İlk olarak saat 14.30’da BP Akaryakıt İstasyonu’nda Karacabey’li dernek üyelerince karşılanan Erdoğan, minik Beşiktaşlılarla bir araya gelerek onları kucakladı.
            Asbaşkan Levent Erdoğan dışında Kongre Üyesi Seyit Ateş, Derneklerden Sorumlu Yönetici Remzi Özdemir, Bursa Dernek Başkanı Uğur Karataş ve yöneticiler, Başpehlivanlar; Ahmet Taşçı ile Reşat Turgut programa katıldı.
            Karacabey Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Celalettin Dağlıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Uğuroğlu, Mesut Çoksaygılı, Nadir Ünlü ile Engin İmer’in ağırladığı Beşiktaşlı yöneticiler unutulmaz bir gün yaşadı.
            Daha sonra koyu bir Beşiktaş taraftarı olan DSİ 12.Bölge Müdürü Sait Erbek’e konuk olan Erdoğan ile yöneticiler, kendisine 16 numaralı formayı takdim etti.
            Türk sporunun güzide takımı Beşiktaş’ı ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Kaymakam Dursun Balaban’a Asbaşkan Levent Erdoğan, 25 numaralı Beşiktaş formasını armağan etti.
            Sporun dostluk ve kardeşliği pekiştirmesinin yanında, iyi bir seyir olması gerektiğini savunan Kaymakam Balaban, “İki takım taraftarlarının el ele, kol kola beraber maça girdikleri günlere geri dönmeliyiz. Spor hoş bir seyir olmalıdır. Kavgalara ve düşmanca tavırlara izin vermemeliyiz” dedi.
            Kaymakam’ın düşüncelerine katıldığını belirten Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, bir yönetici olarak tek amaçlarının Türk sporuna hizmet olduğunu dile getirdi.
            Kaymakam’ın ardından yine koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil’i ziyaret eden Asbaşkan Levent Erdoğan, burada da dostluk mesajlarına yer verdi.
            Beşiktaş’ı ilgiyle takip ettiğini belirten Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil’e Asbaşkan Erdoğan tarafından 71 numaralı forma hediye edildi.
            Karacabey Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nce Kurşunlu İlköğretim Okulu’na örnek bir hizmet yapıldı. Okul için önemli bir eksiklik olan fotokopi makinesi, eğitime katkı amacıyla okula hediye edildi.
            Kurşunlu İlköğretim Okulu Müdürü Halil Yüca önderliğinde, Beşiktaşlıları kapıda karşılayan 7 öğretmen ve 86 öğrenciye siyah beyaz T-Shirt dağıtıldı. Okulda kısa bir konuşma yapan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, kulüp olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, “Sizlerin sıkıntısı bizim de sorunumuzdur. Amacımız ülkemiz eğitimine katkı sağlamak. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilin” dedi.
            Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Celalettin Dağlıoğlu, toplumsal olaylara ilgili bir kulüp olduklarına dikkat çekerek, “Bu düşünceyi Karacabey’de de sağlamak için çalışıyoruz. Eğitim ve spor adına ne varsa, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Önce eğitim düşüncesiyle hareket ediyoruz. Şu bir gerçektir ki, herkesin eğitim için yapabileceği bir şeyler vardır” diye konuştu.
            Daha sonra okulu gezen Beşiktaşlılar, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etme olanağı buldu. Ziyaret sonrası ise öğrenciler hep birlikte; “En büyük Beşiktaş” sesleriyle yeri göğü inleterek yöneticileri uğurladı.
            Okuldaki programın ardından Köy Muhtarı Mehmet Civelek önderliğinde Kurşunlu Köyü’nü gezen Asbaşkan Levent Erdoğan ile beraberindekiler, hayretler içinde kaldı. Kurşunlu’nun cennet olduğuna işaret eden Beşiktaşlılar, kahvehanede oturan ve balıkçılıkla uğraşan vatandaşlar da sohbet etti.
            Program son olarak, Poyraz Balık Restaurant’ta düzenlenen balık ziyafeti ve unutulmaz dostluk gecesiyle sona erdi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.