“5 yılda, 25 yıllık iş yaptık”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 5 yılda 25 yıllık iş yaptıklarını ileri sürdü.
Başkan Altepe, Karacabey AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları ile belediye başkan aday adaylarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan İlçe Başkanı Murat Erol, Başkan Altepe’nin de desteğiyle Karacabey’de seçimleri kazanacaklarını dile getirdi. Erol, “2004 seçimlerini az farkla kaybettik. 2009 seçimlerinde transfer adayımızla seçimleri kazandık, ancak sonra kaybettiğimizi anladık. Karacabey AK Parti nimetlerinden yararlanamadı. Hep üvey evlat gibi olduk. Ama artık üvey evlat olmak istemiyoruz. Sizin de desteğinizle bu seçimleri kazanarak Karacabey’imize hak ettiği hizmetleri almayı hedefliyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’in bundan sonra yetim kalmayacağını ifade ederek, “Artık yanınızda biz varız. İnşallah seçimlerde Uluabatlı Hasan gibi sancağı burca dikip Karacabey’i hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.
Başkan Altepe, “Başbakanımız, halkın diğer partilerden ümidi kalmadığı için AK Parti’yi kurdu. Bu halkı gerçek anlamda iktidara taşıyacak olan tek parti AK Parti’dir. Vatandaşlarımız bunun şuurunda olduğundan bizi iktidara getiriyor. AK Parti olarak her alanda destan yazıyoruz, gelişiyoruz. Türkiye, dünyanın parlayan beş yıldızından biri oldu. Son zamanlarda yaşanan bazı sıkıntıları da atlatıp seçimlerden hayırlısıyla çıkacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmette hiçbir zaman ayrım yapmadık. Her kesime eşit olarak destek verdik. Kıt imkanlarla belediyeciliğin nasıl yapıldığını bütün Bursa’ya ve Türkiye’ye gösterdik. Bursa, bu iktidar zamanında en güzel dönemini yaşadı. 5 yılda 25 yıllık iş yaptık. Bursa, hep belediyecilik icraatlarıyla gündeme geldi. Her belediye Bursa’yı örnek aldı. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda her alanda Bursa, bu iktidar döneminde yükseldi. Gemiler aldık, deniz uçağı koyduk, helitaksi ile ulaşımda çığır açtık. Seçimlere kadar Bursa Hava Yolları’nı hizmete geçireceğiz. Bursa, dünya şehri olacaksa bunları yapmak zorundayız. Eskiden Bursa denilince anketlerde 35-40’ıncı sıralarda çıkıyorduk. Şimdi ilk sıralardayız. Belediyecilik alanında ise en üstlere çıktık. Peki bu yeter mi? Asla yetmez. Hedeflerimiz çok büyük ve yapacak çok işimiz var. Büyük projeler Büyükşehir’le olur. O bakımdan seçimlerin ardından Karacabey’de, Büyükşehir Belediyesiyle büyük projelerini hayata geçirecektir” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Murat Erol tarafından Başkan Altepe’ye Karacabeyspor atkısı hediye edildi.
Altepe, AKP İlçe Binası’ndaki toplantının ardından muhtarlarla yemekte buluştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.