41 kere maşallah

Sütaş’ın kurucusu Merhum Sadık Yılmaz’ın başlattığı “9. Geleneksel Sünnet Şöleni”nde 41 dar gelirli aile çocuğu, dün Konak Düğün Salonu’nda erkekliğe ilk adımını attı.
Sünnet şölenine AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç, Sütaş A.Ş. kurucusu Sadık Yılmaz’ın eşi Sehavet Yılmaz, kızları Mürvet Tezel, Celile Bilbay, Sütaş Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, Karacabey Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. İbrahim Ak, Karacabey Müftüsü Osman Şen’in yanı sıra daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil top-lum örgütleri ve çok sayıda konuk katıldı.
SÜTAŞ kurucusu Merhum Sadık Yılmaz adına okunan mevlütle başlayan tören, duaların okunmasıyla devam etti. İlçe Müftüsü Osman Şen, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Bu güzel hizmeti başlatan Merhum Sadık Yılmaz’ı rahmetle anıyoruz” dedi.
Şen’in okuduğu duadan sonra konuşan SÜTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel, “Babamızı yitireli 4 yıl oldu. O’nun başlattığı bu güzel organizasyonları devam ettirmenin mutluluğu içindeyiz. Eminim ki babamız, buradaki çocukların anne babalarının sevinçlerini yaşıyor ve izliyordur, mutluluklarını paylaşıyordur. 9. ‘sunu düzenlediğimiz sünnet şöleni çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun. Sütaş ailesi olarak 41 çocuğumuza 41 kere maşallah diyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Sütaş ailesi adına Mürvet Tezel ve Celile Bilbay tarafından 41 sünnet çocuğuna altın takıldı. Şölende müzik ve palyaçolar eşliğinde sünnet çocukları aileleriyle doyasıya eğlenirken, konuklara pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.