300 yataklı öğrenci yurdu müjdesi

Kaymakam Dursun Balaban, bombayı patlattı:
Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, okullar bölgesi olan Esentepe’de 300 öğrenci kapasiteli yurt yapılacağının müjdesini verdi.
            Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun TOKİ aracılığı ile yapacağı yatırımın 2012 yılı programına alındığını belirten Kaymakam Balaban, öğrenci yurdunun en geç 2013 yılında hizmete açılacağını kaydetti.
            Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Mehmet Müderrisoğlu ile birlikte dün müjdeli haberi duyuran Balaban, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın bu konudaki büyük çabalarına dikkat çekti.
            Geçtiğimiz hafta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Karacabey’in kanayan yarası durumundaki Gölecik Barajı ile ilgili müjdeyi de anımsatan Kaymakam Dursun Balaban, 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu ile birlikte mutluluğun ikiye katlandığını söyledi.
            Karacabey’in içme ve sulama ihtiyacını karşılayacak Gölecik Barajı’nın 37 yıldır konuşulduğunu ancak düne kadar herhangi bir adım atılmadığını belirten Kaymakam Balaban, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun TOKİ aracılığıyla yapacağı yurtla birlikte ilçenin çehresinin değişeceğini ifade etti.
            Başta AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı olmak üzere, gerçekleşecek hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür eden Balaban, Karacabey halkının hizmetlerin daha iyisine layık olduğunu sözlerine ekledi.  
 
 
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.