“24 Haziran’da Karacabey şahlanacak”

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, saha çalışmalarında halkın gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarını söyledi.
AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Bu kapsamda Ertem İşcan başkanlığında AK Parti Bursa Milletvekili adayları, il ve ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi, mahalle başkanları ve tüm teşkilat üyelerinin uyumlu bir şekilde yürüttüğü saha çalışmalarına, Belediye Başkanı Ali Özkan ile AK Partili belediye meclis üyeleri de eşlik ediyor. AK Partililer, seçim çalışmalarında en çok birlik ve beraberlik mesajları üzerinde duruyor.
Gündüz esnaf, sivil toplum kuruluşları, mahallelerde ev ziyaretlerinde bulunan AK Parti İlçe Teşkilatı, akşamları iftarda halkla, teravi namazı sonrasında ise cami cemaatleri ve kahveler ile cafeler de sohbet toplantıları yapıyorlar.
Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı İşcan, “Milletvekili adaylarımız, belediye başkanımız ve teşkilatımın her kademesiyle birlikte ilçe sınırlarımız içerisinde tüm mahalleleri tek tek dolaşarak, vatandaşlarımız ile birebir görüşüyoruz. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak üzere çıktığımız bu yolda, 24 Haziran seçimlerinin önemi ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni vatandaşlarımıza anlatarak, siyasi ve ekonomik istikrar için oy istiyoruz. Halkımız bizleri büyük bir ilgiyle karşılıyor ve “Vakit artık Türkiye vakti, vakit Karacabey vakti” diyerek el ele, gönül gönüle desteklerini sunuyorlar.” dedi.
24 Haziran seçimlerinin Karacabey, Bursa ve Türkiye için son derece büyük önem taşıdığına vurgu yapan İşcan, şu ifadelere yer verdi: “Bu bilinçle teşkilat olarak zamanı değerlendirip gece gündüz çalışıyoruz. Milletvekili adaylarımız ile beraber ‘Neden AK Parti?’ konusunda halkı daha iyi bilgilendirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yerde yapılan hizmetlerden, gelecek çalışmalarımızdan, projelerimizden bahsediyoruz. Yapılan çalışmalar doğrultusunda vatandaşların çoğunun projelerimiz konusunda bilinçli olduğunu görüyoruz. Bizler anlattıkça, halkımızın; “Bizde istikrarın sürmesinden yanayız, Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz. Onunla beraber istikrar sürsün Türkiye’miz Karacabey’imiz şahlansın istiyoruz. İlçemiz sizlerle birlikte hak ettiği değeri görmeyi arttırarak devam etsin istiyoruz. İlçemiz hizmet alıyor ve daha da fazlasını AK Parti’yle alacağına inanıyoruz. 24 Haziran’da vakit Türkiye vaktidir. ‘Devam’ diyeceğiz. Nasipse belediye seçimlerinde de ‘Vakit artık AK Parti vakti’ diyeceğiz, söz veriyoruz” şeklindeki ifadeleri bizleri daha da mutlu ediyor, çalışma şevkimizi artıyor. Bizlerin heyecanına heyecan katıyor. Halkımızın adaylarımıza ve partimize gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccühe çok teşekkür ediyoruz. Kısacası ilçemizin 16 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti kadrolarına ve bize güveni tamdır.
“Halk adaylarımızdan çok memnun”
Ayrıca bizim vekil aday listemiz açıklanır açıklanmaz Karacabey kamuoyunun takdirini topladı ve halkımız tarafından çok sahiplenildi. Yaptığımız her ziyarette vatandaşlarımızın 2. Sıra Adayımız Mustafa Esgin’den, 6. Sıra Adayımız Gülten Kapıcıoğlu’ndan ve diğer adaylarımızdan çok memnun ve inançlarının tam olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımız her söylemlerinde onları temsil edecek adayların AK Parti’de bulunduğunu ve kendilerinin de desteklerini esirgemeyeceklerini yineliyor. Bizler de vatandaşlarımızdan aldığımız enerji ve destek ile birlikte ‘Durmak yok yola devam’ diyoruz. İnşallah halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh ile 24 Haziran seçimlerini başarıyla geçeceğimize ve 2023 hedefinin sorunsuz şekilde ilerleyeceğine inancım tamdır. Bizim için 24 Haziran dönüm noktası olacak, Karacabey’imiz ülkemizle birlikte şahlanacaktır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.