23 Nisan’da nostalji rüzgarı!

Karacabey Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yılı Okul Müdürü Altuğ Meşe’nin öncülüğünde alışılmışın dışında bir törenle kutlandı.
Karacabey Belediye Başkan Vekili Hatice Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in katılımıyla gerçekleştirilen tören 80’ler konseptiyle ilgi çekti. Öğretmenler 80’li yıllara ait olan kıyafetlerle, öğrenciler ise Meliha Turan’ın diktiği, bu dönemi yansıtan siyah önlüklerle törende yerlerini aldılar. Törende öğrencilerin sergilediği ana sınıfı dans gösterileri, TBMM’nin açılışını temsil eden piyes, yarışmalar ve halk oyunları gösterileri büyük alkış aldı. Siyah önlük konseptini hazırlayan Meliha Turan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve Okul Müdürü Altuğ Meşe tarafında Teşekkür Plaketi takdim edildi.
Dingin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını farklı bir etkinlik ile 80’li yılları hatırlatmak üzere hazırlanan programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Okul Yönetimi olmak üzere, tüm öğretmenlerimizi, Meliha Turan’ı, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.