23 Nisan’da Karacabey’i çocuklar yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu koltuğunu bir süreliğine Hacı Ahmediye İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Rümeysa Koçak’a devretti.
Karacabey’deki öğrenciler 23 Nisan nedeniyle yöneticilerin koltuğunda kısa süreli görev yaptı. Kaymakamlık koltuğuna oturan Hacı Ahmediye Onur İlkokul’lu Rümeysa Koçak ile birlikte Elif Nur Köseci ve Mustafa Gündüz öğrenciler ve Okul Müdürü Oğuz Koyuncu Kaymakam Gökhan Yolcu’yu bu anlamlı günde ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan Kaymakam Gökhan Yolcu’ya öğrenciler Karacabey’le ve eğitimle ilgili sorular yöneltti. 23 Nisan’da Kaymakam olan Rümeysa Koçak, ilçenin en önemli sorunlarının başında dikkatsiz sürücülerin oluşturduğu trafik sorununun geldiğine dikkat çekti. Mustafa Gündüz’de Karacabey’de okullara gezici kütüphane projesinin başlaması gerektiği konusunda önerisini yaptı.
23 Nisan’ın çok önemli bir gün olduğuna vurgu yapan Rümeysa Koçak, bugünün tüm dünya çocuklarının tek bayramı olması dışında yeni bir devletin ayak sesleri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de açılış günü olduğunu belirtti. Koçak, “Ülkemizin geleceği bizlere emanet.” dedi.
Kaymakam Yolcu’da, öğrencilerin topluma duyarlı olduklarını belirterek, çocukların yanında olduğunu kaydetti. Gökhan Yolcu, günün anısına öğrencilere hediye takdim etti.
Kaymakamlığın yanı sıra diğer kurumlara da öğrenci ziyaretleri gerçekleşti. Ömer Matlı İlkokulu Garnizon Komutanlığı’nı, Cumhuriyet İlkokulu Belediye Başkanlığı’nı, 14 Eylül İlkokulu Cumhuriyet Başsavcılığı’nı, TOKİ Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır İlkokulu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü, İmam Hatip Ortaokulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve İstiklal İlkokulu da İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek 1 günlüğüne Karacabey’i yönetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.