217 öğrenci rüzgâr gibi geçti

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Spor Yarışmaları, önceki gün Karacabey Atatürk Kültür Parkı’nda yapılan Kros İl Birinciliği Karacabey etabı müsabakaları ile başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, “Uzun yıllardır yapılamayan Kros Resmi müsabakalarının bu yıl ilçemizde gerçekleştirilmiş olmasından dolayı çok mutluyum. Bölge şampiyonalarının bir alt ayağı olan bu yarışma ilçemizde yeni yetenekleri ortaya çıkaracaktır. Kros yarışmaları Yıldız Kız -Yıldız Erkek, Genç Kız -Genç Erkek olmak üzere toplam 4 kategoride yapılmıştır. Yarışmaları Bursa bölgesinden Ulusal ve Uluslar Arası hakem düzeyinde 15 hakemimiz organize etmiştir. Kros yarışmalarına ortaöğrenim düzeyindeki okullarımızdan toplam 217 öğrenci katılmış olup kategorilerinde birinci olan takımlar 3 Aralık 2015’de il merkezinde yapılacak bölge birinciliği yarışmalarında ilçemizi temsil edeceklerdir. Sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Yaptığımız organizasyonlarda katkı sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Ali Özkan’a teşekkür ederiz” dedi.
Yarışmalardan sonra dereceye giren öğrencilere madalyaları ve ödülleri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Osman Çatak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, Karacabey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Taştekin Palabıyık tarafından verildi.
Kültür Parkı’nın doğal güzelliği ile sporcuların buluşması renkli görüntülere sahne olurken, Karacabey Belediyesi tarafından sporculara salçalı ekmek ve ayran ikramı yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.