21. Yardım Tırı bugün uğurlanıyor!

İHH Karacabey Temsilciliği Başkanı Hüseyin Kahraman, Halep’teki mazlumlara gönderilecek 21. Yardım Tırı’nın bugün Cuma namazından sonra Pazaryeri Öktemler Camii’nden yola çıkacağını duyurdu.
“Halep’e yol açın” sloganıyla başlayan yardım kampanyasının hızla devam etmekte olduğunun altını çizen Kahraman, “21. yardım tırımız yine un yüklü oldu. Karacabeyli hayırseverlerin yoğun ilgisi sonucunda tırımızı doldurduk. Desteğini bizden esirgemeyen bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. 21. Yardım Tırı’mız 30 Aralık 2016 tarihinde (Bugün) Cuma namazından sonra Pazaryeri Öktemler Camii’nden dualarla uğurlanacaktır. Tüm halkımızı bu anlamlı etkinliğe davet ediyoruz.” dedi.
Suriye’de şu sıralar kan ve gözyaşının hakim olduğunu belirten Hüseyin Kahraman, mazlum insanlara yardım eli uzatmanın her Müslüman’ın görevi olduğunu söyledi. Karacabey’in yardımlar konusunda çok duyarlı bir ilçe olduğunun altını çizen Kahraman, “Gerek temsilciliğimize gelerek, gerekse de bizlere telefonla ulaşarak mazlumlara yardımcı olmak isteyen çok vatandaşımız var. Örneğin 4 vatandaşımız, yardım çadırı desteğinde bulundu. Yetimlerimize sahip çıkan vatandaşlarımız var. Karacabey’deki Suriyeli insanlara yardımcı olan vatandaşlarımız var. Aldığımız tüm yardımlar belgeli. Bizler mazlumun yanındayız. Haksızlığa uğrayanların yanındayız. İşte bizim kavgamız budur.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.