2019/2020 eğitim-öğretim yılı değerlendirildi

Karacabey Ticaret Borsası Harmanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 2019-2020 yılının değerlendirmesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde eğitim adına planlanan çalışmaların da ele alındığı toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Bursa Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Ulga ile Harmanlı Mahalle Muhtarı Erdem Çolak katıldı.

Toplantıda; 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda Laboratuvar Hizmetleri Alanı tarafından kullanımına başlanacak Temel İşlemler Laboratuvarı ve Mikrobiyoloji Laboratuvarları incelendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, okula Karacabey dışından gelecek öğrencilerin barınması için pansiyon ihtiyacının Karacabey merkezdeki ortaöğretim kurumları pansiyonları tarafından karşılanacağını belirtti. Ayrıca kontenjan sayılarının sınırlı olması sebebiyle öğrencilerin tercihlerini buna göre değerlendirmeleri gerektiği vurgulandı.

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile TJK Karacabey Pansiyon Harası arasında yapılan okul-sektör işbirliği protokolünün de devam ettiği kaydedildi. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın birinci döneminde Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Alanı’nı seçen 10. sınıf öğrencilerinin, TJK Karacabey Pansiyon Harası eğitim ve uygulama alanlarını kullanarak eğitim birimlerinde derslerini işlediği, At Yetiştiriciliği ve Sağlığı Hizmetleri’ni uygulamalı olarak yakından takip ettikleri bildirildi. Ayrıca, TJK Karacabey Pansiyon Harası tarafından derslerin işlenmesinde öğretmen görevlendirmesinin de yapıldığı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.