2 Gün kitabının tanıtımı yapıldı

*Yaptığı doğaya yönelik programlar ve farkındalık çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Güven İslamoğlu’nun, Karacabey’de çektiği program ve ziyaretlerinden kalan izlenimleri, belediye tarafından ‘Karacabey’de 2 Gün’ adlı kitapta toplandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen İslamoğlu, kitabın tanıtımını gerçekleştirdi.
*İslamoğlu’nun Karacabey’e ilgisinden son derece mutlu olduğunu belirten Başkan Özkan, “İlçemize katkı sağlayacak güzel bir çalışma ortaya çıkardığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Yaptığı doğaya yönelik programlar ve farkındalık çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren araştırmacı gazeteci Güven İslamoğlu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelerek, belediye tarafından hazırlanan ‘Karacabey’de 2 Gün” adlı kitabın tanıtımını gerçekleştirdi.
Karacabey Belediyesi tarafından, CNN Türk’te yayınlanan Yeşil Doğa programının başarılı sunucusu Güven İslamoğlu’nun Karacabey’de çekilen program ve ziyaretlerinden kalan izlenimleri, ‘Karacabey’de 2 Gün’ adlı kitapta topladı. Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen İslamoğlu, büyük beğeni toplayan kitabın lansmanını yaptı.
Burada bir konuşma yapan Başkan Özkan, kitapta Karacabey ile ilgili birçok önemli bilginin yer aldığını söyledi. Özkan, İslamoğlu’nun Karacabey’e ilgisinden son derece mutlu olduğunu belirterek, “Kendisinin, Karacabey’le ilgili izlenimlerini böyle bir kitap haline getirdiğimiz için çok memnunuz. Sn. İslamoğlu’nu, turizm alanında reklam yüzümüz haline getirdik. Karacabey’e katkı sağlayacak bu güzel çalışmanın ortaya çıkmasında katkıları bulunan İslamoğlu’na, ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Her yönüyle güzel bir ilçe
Karacabey’in güzelliklerine vurgu yapan İslamoğlu da ilçenin kendisi için çok özel bir yeri olduğuna dikkat çekti. İslamoğlu, özellikle Uluabat Gölü, Eskikaraağaç ve Karacabey Longozu’nun ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, “Ovakorusu Ayı Barınağı da benim özellikle değer verdiğim yerler arasında bulunuyor. Karacabey her yönü ile çok güzel bir ilçe” diye konuştu.
Turizm potansiyeli olan yerler ön plana çıkarıldı
Ünlü sunucu, hazırlanan kitapta ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerine de vurgu yaparken, kitabın tanıtım fotoğraflarını ise Doğa Fotoğrafçısı Alper Tüydeş çekti.
Öte yandan hazırlanan kitapta; içerisinde tarihi yapılardan kırsal mahallelere, Karacabey Longozu ve Ihlamur Ormanları’ndan Uluabat Gölü’ne, Ovakorusu Ayı Barınağı’ndan Özel Uluabat Kuş Cenneti’ne kadar ilçenin turizm potansiyeli olan yerler ön plana çıkarıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.