“10 yıllık hizmet 1 yılda yapıldı”

Karacabey Belediyesi, son iki yıllık dönemde, ilçenin çehresini adeta baştan ayağa değiştirdiklerini belirttikleri açıklamasında, icraat ve yatırımlarına bir övgü de Uluabat Sulama Birliği yöneticilerinden geldiğine vurgu yaptı.
Bursa ve Karacabey arasındaki yaklaşık 50 bin dönümlük tarım arazisine su dağıtım hizmeti veren Ulubat Sulama Birliği’nin yöneticileri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirdikleri ziyarette, yörelerindeki ve ilçe genelindeki tüm kırsal mahallelere son bir yıllık dönemde, on yılda yapılabilecek hizmetlerin gerçekleştirildiğini dile getirerek, teşekkür ve minnettarlıklarını sundu.
Tarımsal suyun dağıtım aşamasıyla ilgili çözüm önerileri paylaşıldı
Uluabat Sulama Birliği Başkanı Ahmet Koca tarafından gerçekleştirilen ziyarette, aynı zamanda Birlik Yönetim Kurulu üyeleri de olan Orhaniye Muhtarı Özgür Aydın, Subaşı Muhtarı Hasan Alkan ve Birlik Yöneticisi Cüneyt Nayman hazır bulundu.
Birlik yöneticileri, çiftçilere tarımsal suyun temin edilmesi ve dağıtım aşamalarında karşılaşılan sorunları dile getirirken, çözüm adına önerdikleri projeler hakkında da Başkan Özkan’a detaylı bilgi paylaşımında bulundu.
İlçe genelinde önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Uluabat Sulama Birliği Başkanı Ahmet Koca, başta hizmet verdikleri Bursa-Karacabey yöresindeki kırsal mahalleler olmak üzere; tüm ilçe genelinde oldukça önemli yatırımlar gerçekleştirildiğine vurgu yaptı. Koca, “Yıllardır bu bölgede bulunan bir çiftçi ve eski bir muhtar olarak söylüyorum ki Karacabey köyleri, 10 yıllık hizmeti son bir yılda elde etti. Başkan Özkan’ın gece gündüz bizler adına hem belediye olarak, hem büyükşehir olarak, hem de diğer kurumlar nezdinde gösterdiği çabalar için tüm vatandaşlarımız adına, kendisine canı gönülden teşekkür ve minnettarlığımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
İlçenin kalkınması adına devlet kurumları nezdindeki girişimlerimiz çok önemli
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve tüm ilçenin kalkınması adına Bursa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak önemli yatırımlara imza atıldığına vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da diğer kurumlar nezdinde gerçekleştirdikleri girişimlerin, en az bu yatırımlar kadar önemli olduğunu belirterek, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.