Ziraat Odası’ndan teşekkür!

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, Orman İşletme Şefliği’nin Orman İşletme Müdürlüğü’ne dönmesinin orman köylülerinde ve ilçe halkında büyük memnuniyet yarattığına vurgu yaptı.
Başkan Erdem, “Orman köylülerimiz adına; Orman Bakanlığı’nda Şeflik seviyesinde olan işletmemizin, Orman İşletme Müdürlüğü’ne dönmesi Karacabey Orman Köyleri ve Karacabey halkını memnun etmiştir.
Karacabey Ziraat Odası açılışında Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’nin vermiş olduğunu sözü yerine getirmesi halkımız tarafından takdirle karşılanmıştır.” dedi.
Orman varlığı açısından çok önemli bir ilçeye sahip olduğumuzu belirten Başkan Erhan Erdem başta Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye, bu olayı başından sonuna kadar takipçisi olan Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu’na, Bölge Milletvekilimiz Sayın Mustafa Esgin’e, Belediye Başkanımız Sayın Ali Özkan’a, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Ertem İşcan’a, muhtarlarımıza ve katkısı olan herkese sonsuz şükranlarımı sunarım.
Karacabey Orman İşletme Müdürlüğü’nün Karacabey’imize hayırlı olmasını temenni eder, Karacabey Ziraat Odası Meclisi adına emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.