Ziraat Odası’ndan tarımsal danışmanlık hizmeti

Mustafakemalpaşa Ziraat Odası'nda, bitkisel ve hayvansal üretimde modern tekniklerin kullanılması ve teknolojik yeniliklerin, Mustafakemalpaşa çiftçisine duyurulup uygulanması için alanında uzman ziraat mühendisler göreve başladı.

Bu konuda bir açıklama yapan Oda Başkanı Ahmet Özmen, "Bölgemizde bitkisel ve hayvansal üretimde modern teknikliklerin kullanılması ve teknolojik yeniliklerin Mustafakemalpaşa çiftçisine duyurulup, bölgemizde uygulanması için Mustafakelapaşa Ziraat Odası olarak bünyemize alanında uzman ziraat mühendisleri göreve başlamıştır." dedi.

Özmen, mühendislerin uzmanlık alanlarına göre bitki koruma dalında Arzu Erbatur, tarımsal yapılar konusunda Abdulkadir Dinler, bahçe bitkileri konusunda Kaan Varyeter, tarla bitkileri konusunda Handan Demirörs, hayvansal üretim konusunda Pelin Evegü Kayhan, bitki besleme ve sağlığı konusunda Muhammet Ali Demirci'nin göreve başladığını duyurdu.

Özmen, "Çiftçilerimizin problemlerine çözüm önerileri sunuluyor. Mustafakemalpaşa Ziraat Odası olarak tarımsal danışmanlık hizmetini daha da geliştirmeye devam edeceğiz." dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.