Ziraat Odası’ndan görkemli iftar

Karacabey Ziraat Odası üyelerini önceki akşam iftar yemeğinde bir araya getirdi.
Borsa Lokantası’nda düzenlenen yemeğe; Ak Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, İlçe Müftüsü Osman Şen, Tarım Müdürü Erdoğan Ceylan, Vergi Dairesi Müdürü Hasan Ayrancı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özer Matlı, Ticaret Borsası Başkanı Ekrem İşcan, Damızlık Sığır Yetiştiriciliği ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Erdem’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, dayanışmanın pekiştirildiği Ramazan ayının bütünleştirici maneviyatını hep birlikte yaşamanın da önemli olduğunu vurguladı.
Karacabey’e 2010 yılında yapılacak Devlet Hastanesi ile ilgili çalışmalarından dolayı Ziraat Odası adına Kaymakam Dursun Balaban, Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’ya plaket verdi.
Katılımlarından dolayı Kaymakam Dursun Balaban’a da plaket verilen yemeğe, sağlık sorunlarına kalıcı çözüm getirmesi planlanan yeni hastane damgasını vurdu. Soğan pazarı yanında yapılacak hastanenin, 32 dekar alana kurulacağını yineleyen Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, bu alanın 13 dekarının Ticaret Borsası’na ait olduğuna değindi.
Yemekte, hastane konusu ile ilgili konuşma yapan Ticaret Borsası Başkanı Ekrem İşcan, “Borsa’ya ait arazinin Sağlık Bakanlığı’na devredilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne arazinin Sağlık Bakanlığı’na devredilmesi için yazı gönderdik. Borsa olarak Karacabey’e kazandırılacak her türlü hizmete sonuna kadar destek vereceğiz. Böylesine önemli bir sağlık yatırımına bizim de katkımızın olması gurur vericidir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.