Ziraat Odası’nda yeni süreç başladı

Erhan Erdem, bayrağı daha da yukarı taşıyacaklarını söyledi:

Karacabey Ziraat Odası seçiminden zaferle ayrılan Erhan Erdem, dün görevi Hasan Karahasanoğlu’ndan devraldı. Ziraat Odası’na kattığı değerler nedeniyle Hasan Karahasanoğlu’nu plaketle onurlandıran Erhan Erdem, “Çok değerli ağabeylerimizden devraldığımız bayrağı, daha yukarılara taşımaya çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Ziraat Odası’nın yenilenen yönetimi, dün gerçekleşen devir teslim töreni ile göreve başladı. Oda’nın yeni başkanı Erhan Erdem, “Bu bir bayrak yarışı. Ağabeylerimizden devraldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşıma gayretinde olacağız. Hasan Karahasanoğlu’nun, ‘Kimse üzüldüğümü, küstüğümü düşünmesin. Her zaman yanınızdayım’ demesi bizleri çok mutlu etti. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Böyle değerli bir büyüğümüze plaket verme şerefine ulaştığım için bahtiyarım” dedi.
3 ay gündemden düşmeyen seçim süreci ve seviyeli bir genel kurul yaşandığını dile getiren Hasan Karahasanoğlu, “Erhan Erdem kardeşimi kutluyorum. Yeni görevi hayırlı olsun. Karacabey çiftçisinin sorunlarını kendisine aktardık. Bıraktığımız yerden aynı devamlılığı sürdürecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Karacabey çiftçisi için varız. Birlik, beraberlik içerisinde olacağız. Çiftçimize yardımı hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Sıkıntılara karşı tek vücut olacağız. Yeni yönetim birlik, beraberlik içinde görevlerini yürüteceklerini bildirdi. Kendilerini kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.