Ziraat Odası ile Şekerbank, çiftçinin yanında!

Emeğini koru, tasarrufa uzat elini Karacabey:
Karacabey Ziraat Odası ile Şekerbank, çiftçilere büyük olanaklar sağlayacağı belirtilen ‘Hasat Kart’ ve ‘EKO Kredi’ protokolü imzaladı.
            Ziraat Odası’ndaki protokol törenine Başkan Nuri Karaca ve yönetimin yanı sıra, Şekerbank Bölge Müdürü Bekir Demirbel ile Şube Müdürü Sedat İnal katıldı.
            Protokol öncesi ülke tarımı konuşuldu. Üreticinin daha fazla desteklenmesi gerektiğinin altı çizildi.
            Şekerbank’ın çiftçiye sunduğu Hasat Kart ile EKO Kredi hakkında bilgiler veren Bölge Müdürü Bekir Demirbel, şunları söyledi; “Hasat Kart sahipleri, tarımsal faaliyetlerinin yanı sıra günlük harcamalarını da nakit sıkıntısı yaşamadan karşılayabilirler. Şekerbank, çiftçilere kendi hasat zamanlarına uygun esnek vade seçenekleri ve düşük faizle ödeme yapma olanağı sunuyor. Çiftçilerimiz Nisan Eylül ve Aralık olarak belirlenen ekstre dönemlerinden birini seçerek, istediği zaman ödeme ve kullanım yapabilir.
            EKO Kredi ile enerji tasarrufuna yönelik her türlü yatırımı, uygun ödeme koşullarıyla desteklemek üzere geliştirdik.
            Bir yandan Türkiye’nin enerji kaynaklarını diğer yandan da aile ve işletme bütçelerini koruma konusunda farkındalık hedefliyoruz. Çiftçi bankası olan Şekerbank, her zaman üreticilerin yanındadır.”
            EKO Bireysel Kredi ile 4 aya kadar ödemesiz ve 3 ay taksitli olmak üzere iki ödeme seçeneğine işaret eden Demirbel, EKO Ticari Kredi ile de 8 yıla varan vade ve 2 yıla kadar geri ödemesiz seçenekler sunduklarını dile getirdi.
            Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, Hasat Kart’ın çiftçilere, tedarikçilerden en uygun vade ve oranlarda ürünlerini almalarını kolaylaştırdığını öğrendik. Karaca, Hasat Kart’ın kişisel ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra, istedikleri her yerde alışveriş yapabilmelerine olanak sağlandığını belirtti.
            EKO Kredi’nin enerji tasarrufuna yönelik her türlü yatırımı uygun ödeme koşullarıyla desteklemesinin çiftçi adına önemli olduğuna değinen Karaca, Türkiye’nin kalkınması ve sanayileşmesi için her türlü adımı atmaya hazır olduklarını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.