“Zafer Bayramını birlikte kutlayalım!”

Karacabey’de faaliyet gösteren ESS Moda Cafe&Bistro, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yılında düzenleyeceği kutlama gecesinde pop müziğinin sevilen isimlerinden Aylin Tunç’u ilçe halkıyla buluşturacak.
İlçede tercih edilen keyif noktası olduğunu kanıtlayan ESS Moda Cafe&Bistro günün her saati göz doldurmaya devam ederken milli bayramlarda da yaptığı kutlamalarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
Birbirinden eşsiz lezzetleriyle, görsel şölen harikası menüleriyle ve huzurlu ortamıyla büyük beğeni toplayan, her yaştan her kesimin vazgeçilmez adresi olmayı başaran ESS Moda Cafe&Bistro; Şerafettin Denizci Emlak sponsorlugunda yarın akşam Aylin Tunç’la Zafer Bayramını kutlayacak.
ESS Moda Cafe&Bistro İşletme Sahibi Özgür Kılıç ve Müdür Cem Eren, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı coşkulu bir şekilde, hep beraber Şerafettin Denizci Emlak sponsorlugunda pop müziğin sevilen ismi Aylin Tunç ile ESS Moda ‘da kutlayacağız. Bu özel geceye tanıklık etmek isteyen tüm müşterilerimizi bekliyoruz. Türk bayraklarımızla zaferin adına yakışır bir gece yaşayacağız. Çarşamba gecesi Aylin Tunç ve Back Vokal Doğan Davitadze ile birlikte akustik saatlerde buluşmak üzere, tüm Karacabey halkını davet ediyoruz. Rezervasyon için 0532 519 02 64 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.