Zabıta 191 yaşında

Yeniçeri Ocağı’nın 1826 yılında kapatılmasıyla oluşturulan Zabıta Teşkilatı, bu yıl kuruluşunun 191. yıldönümünü kutluyor. Karacabey Belediyesi Zabıta Teşkilatı da 4-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’ kapsamında, bir takım ziyaretlerde bulundu.

Müdür Hasan Genç önderliğinde Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekibi, ilk olarak Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti. Başkan Özkan, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 191. yılını kutlayarak, “Halkın sağlığı ve huzuru için 365 gün, günde 24 saat aralıksız hizmet veren zabıta ekibine üstün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını dilerim” dedi. Özkan’ın ardından teşkilat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural’a da ziyaret de bulundu.

Zabıta Müdürü Hasan Genç, ‘Zabıta Haftası’ nedeniyle yaptığı konuşmasında, personelinin bu önemli haftasını tebrik ederek, bundan sonraki hizmetlerinde de başarılar diledi.

Halka en yakın temsilci

Zabıta Teşkilatı’nın, görev ve yetki alanlarına giren konularda, en iyi hizmeti sunabilmenin gayretinde olduklarını vurgulayan Genç, “Zabıta, belediyemizin halka en yakın temsilcisidir. Zabıta, halk için var. Halkın huzuru, mutluluğu ve sağlığını ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan da en büyük dileğimiz, hizmetlerimizde bize yardımcı olmalarıdır” dedi.

Tüm ekipler özveriyle çalışıyor

Zabıta Teşkilatı’nın görevlerinin özveri gerektirdiğini ve tüm ekiplerin de canla başla ilçenin esenliği için çalıştığını belirten Genç, “Daha yaşanabilir Karacabey hedefinde, hepimize önemli görevler düşüyor. Zabıta Teşkilatı olarak, geçmişten bugüne, halkın sağlığı ve huzuru için hizmet verdik. Bundan sonra da aynı sorumlulukla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.