Yüzme Havuzu bahane, kredi şahane

Mustafakemalpaşa Belediye Meclis üyeleri, Sosyal Yaşam Projesi'nin bahane olduğunu söyledi.
    Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ın, Sosyal Yaşam Projesi adı altında geriye dönük usulsüzlükleri kapatmaya çalıştığına dikkat çeken Meclis üyeleri, kimsenin günahına ortak olmayı düşünmediklerini dile getirdi.
    AK Parti İl Disiplin Kurulu'na gönderilen bazı Belediye Meclis üyeleri, Sadi Kurtulan'ın hayali projelerle değil de, seçmene söz verilen alt yapı hizmetlerine öncülük vermesinin çok daha hayırlı olacağını belirtti.
    Seçimler sırasında Terminal, Altyapı, Atık Su Arıtma Tesisi, Asbestli İçme Suyu ve Kanalizasyonların yenilenmesi konusunda söz verildiğini anımsatan AKP'li bazı Meclis üyeleri, “Belediye Başkanımız, yaşamsal önem taşıyan bu yatırımlara öncelik vermelidir. Vatandaşlarımız haklı olarak bu sözlerin yerine getirilmemiş olmasını eleştiriyor. Belediye Başkanımızın altyapı hizmetleri için kredi istemesi bizleri de çok mutlu edecektir. Bu konuda kendisine düşünmeden destek verebiliriz.
    Yüzme Havuzu, Kültür Merkezi denilerek usulsüz yapılan “Uğur Böcekleri”nin söz konusu proje içine alınmak istenmesi yasalar önünde hepimizi güç durumda bırakır.
    Başkanımız, yapmak istediği yatırımlardaki önceliklerini yeniden gözden geçirmelidir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.