Yüce, görevine yeniden talip

Karacabey Runguçpaşa Mahalle Muhtarı Rafet Yüce, yeniden görevine talip olduğunu açıkladı. Tekrar mahallesinden aday olacağını duyuran Yüce, önceliğinin herkese eşit mesafede yaklaşmak olduğunu vurguladı.
Mahallenin önde gelen hüsnüniyet ve vicdan sahibi sakinlerinin teşvik ve tercihleriyle muhtarlık heyetini oluşturduklarını belirten Yüce, “Muhtarlık hizmeti verildiğimiz ofisimize kimsenin çekinmeden gelerek şikâyetlerini aktarabilmeleri için tütün mamulü içki ve buna benzer ürünlerin satışı yapılan bir işyeri, ticarethane değil de, yalnızca muhtarlığa ait yer olmasını tercih ettik. Kadın, erkek, yaşlı ve gençlerin rahatlıkla hizmet alabilmesi için müstakil bir yer temin ederek yeni muhtarlık ofisimizi kurduk.
Bir yıllık görevim esnasında sık sık geceleri mahallemizde dolaşıp, sokak lambalarının yanıp yanmadığını kontrol ettim. Arızaları tespit ederek ilgili kuruluşa onarımlarını sağladım. Yeniden göreve seçilmem halinde mahallemizin örnek olması için gece, gündüz demeden çalışacağım. Araştırma ve tespitlerimiz doğrultusunda ana cadde ve sokaklarımıza güvenlik kameraları yerleştirmeyi planlıyoruz. Mahallemizi en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.