Yozgatlılardan “Piknik” daveti

Bursa Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (BUYODER), 9 Haziran 2013 tarihinde Nilüfer Balat Mesire Alanında "Yozgatlılar Piknik Buluşması" düzenleneceği duyuruldu.

Söz konusu etkinliğe Karacabeyli Yozgatlıların da davetli olduğu bildirildi. Saat 08.00 ile 22.00 arasında gerçekleşecek olan pikniğe katılmak isteyenlerin 0532 427 99 82 numaralı telefonları aramaları istendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bursa Yozgatlılar Derneği Başkanı Ahmet Aslan, "Tüm hemşehrilerimizin, Karacabey ve Bursa'da birlikte yaşadığımız herkesin davetli olduğu bir etkinlik düzenleyeceğiz. 

Bu piknikte müzikten şiire, animasyondan çeşitli yarışma ve çekilişlere varan birçok etkinliğe yer vereceğiz, ayrıca çeşitli firmaların kendi standlarını kurarak satış yapmaları da mümkün olacak.

Elbette çocukları da düşündük, onlar için de çeşitli oyun grupları piknik sahamızda yer alacak.

Pikniğimiz geniş katılımlı bir etknilik olacak; özellikle Bursa'nın ilçelerinde çok sayıda Yozgatlı hemşehrimiz yaşamaktadır.

Bu yerlerden biri de Karacabey'dir. Karacabey'de yaklaşık 5 bin hemşehrimiz yaşamakta ve bu ilçenin ekonomisine, kültürüne, sosyal yaşamına, gelişimine ciddi katkılar sunmaktadır. Burada önemli görevler yapan hemşehrilerimiz vardır.

9 Haziran'da yapacağımız pikniğe Karacabey'den de çok büyük katılım olacaktır. Zaten çok kısa bir süre içinde geniş katılımla Karacabey'de derneğimizin temsilciliği de açılacaktır.

Keyifli ve unutulmaz bir gün geçirmek isteyen herkesi 9 Haziran'daki pikniğimize bekliyoruz" dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.