Yolunuz açık olsun!

Bursa’nın ilk bayan müzik grubu kuruldu:

Karacabey Lisesi öğrencilerinden oluşan Bursa’nın ilk bayan müzik grubu kuruldu. Şener Organizasyon’un katkılarıyla kurulan müzik grubunun ismini Kaymakam Dursun Balaban’ın vereceği bildirildi.

            Halk Eğitimi Merkezi’ne ait Muhtarlar Derneği üstündeki kurs binasında çalışmalarını sürdüren bayan müzik grubu çok iddialı geldiklerini duyurdu.

            Şener Organizasyon Sahibi Serhat Şener önderliğinde kurulan bayan müzik grubunda; Hilal Günay (Keman), Eslem Çetinkaya (Gitar), Nazan Yaman (Solist ve Gitar), Seher Bağırtlak (Solist ve Flüt), Merve Mutlu (Ritim) yer alıyor. Gruba ayrıca Efe Ortaboylu (Ritim Öğretmeni) ve Lütfü Parlak (Gitar Öğretmeni) da katkı veriyor.

            Büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten bayan müzik grubu üyeleri, pop ağırlıklı karışık müziklerle halkın karşısına çıkacaklarını belirtti.

            Bursa’nın ilk bayan müzik grubunu kurmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Organizatör Serhat Şener, “Tüm arkadaşlarımız çok yetenekli ve istekli. Çok büyük hedeflerimiz var. İlk olarak ilçemizde ve Bursa’da, daha sonra da ülke çapında büyük ses getirmek istiyoruz. Bu konuda Karacabeyli herkesin desteğini bekliyoruz.

            Bizlere şu ana kadar her konuda büyük katkı sağlayan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Nurgül Özatilla’ya ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.