“Yoksullukla mücadeleden vazgeçmeyeceğiz!”

Hamiyet Özenli başkanlığındaki AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimi ’17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü’ kapsamında Karacabey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emre Kurtuluş’a ziyarette bulundu.
Kurtuluş ile istişarede bulunan AK Kadınlar ilçedeki SYDV’nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Ziyarette söz alan Özenli son 16 yılda AK Parti ile birlikte yoksullukla ilgili büyük mücadele başlatıldığını savundu. Özenli, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı çalışmalar ve yoksullukla mücadele için yürüttüğü projelerle ülkemizde yoksulluk en aza indirilmeye çalışılmaktadır. Bu vatandaşlarımıza devlet bünyesinde birçok yardım yapılmaktadır. Türkiye dünyada yardımsever ülkelerin arasında 2’nci sırada, milli gelir bazında ise en yardımsever ülkedir. AK Parti İlçe Kadın Kolları olarak yürüttüğümüz hizmetlerde de yoksul hemşehrilerimizi her daim gözetiyoruz ve ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. Ayrıca Evde Bakım hizmetlerimizle de kimsesi olmayan yoksul, yaşlı vatandaşlarımızın yanında oluyoruz, onların kimsesi biz oluyoruz. Yoksullukla Mücadele kapsamındaki yeni projeler ve yeni kanun düzenlemeleri hakkında her zaman halkımızı bilgilendiriyoruz. Karacabey SYDV ile sürekli istişare halindeyiz. İlçemizdeki yoksul ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı SYDV ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’müze yönlendirerek, sonuna kadar takipçisi oluyoruz. Bize her zaman yardımcı olan SYDV Müdürü Emre Kurtuluş’a teşekkürlerimizi sunarız.
Yoksullukla mücadele ederek, destek olmak bizim insani ve vicdani görevimizdir. Bu doğrultuda hizmet planlamalarımızı oluşturuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yoksullukla mücadele için yapılan çalışmaların daha ileriye götürülmesi ve yoksulluğun dünyadan yok olması dileği ile ’17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü’nün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
AK Kadınların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SYDV Müdürü Emre Kurtuluş ise yoksullukla mücadele anlamında gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.