Yılmaz’ın ikinci kitabı okuyucuyla buluşuyor!

Gazetemizin köşe yazarı Karacabey’li Canan Ekinci Yılmaz’ın, “Bir Virüs Hikâyesi – Eşeğini Kaybedenler Kulübü” isimli ikinci kitabı okuyucuyla buluşmaya hazırlanıyor. 2020 yılı Mart ayında çıkardığı ‘Anlat Canan Anlat’ adlı ilk kitabı ile yükseliş yakalayan ve okurseverlerin büyük beğenisini kazanan başarılı Yazar Yılmaz’ın ikinci kitabının da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Canan Ekinci Yılmaz’ın Dorlion Yayınevi’nden çıkan ikinci kitabı https://www.insancilkitap.com internet sitesinde satışa sunulurken, önümüzdeki hafta için tüm kitap marketlerde satışta olacağı belirtildi.


“Bir Virüs Hikâyesi – Eşeğini Kaybedenler Kulübü” isimli yeni kitabında Pandemi sürecine farklı bir bakış açısı getiren Canan Ekinci Yılmaz, “Pandemi günlerinde birçok şey kaybettik, birçok şeyin de değerini öğrendik. Kendimizle yüzleştik, derin alınan bir nefesin, sokağa korkmadan çıkabilmenin, maskesiz ve mesafesiz hayatın kıymetini anladık. Yaklaşık bir yıldır sevdiklerimize sarılamadık. Büyüklerimize gitmekten sakındık. Çocuklarımızdan ayrı kaldık. Ben bu kitabı salgın boyunca en ön saflarda savaşan ve savaşmaya devam eden sağlık ordusunun tüm neferlerine ithaf ediyorum.” dedi.
Yılmaz, yeni kitabının tanıtım metninde, “Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir, sonra buldururmuş. Şimdi biz, eşeğini kaybetmiş kullar olarak, bir an önce eski konforlu günlerimize dönmek ve o günlerin değerini anlamış olarak hayatımıza yeni bir anlayışla devam etmek istiyoruz.” diyor.

Ülke genelinde büyük bir okuyucu kitlesiyle dikkatleri üzerine çeken Canan Ekinci Yılmaz, güçlü kalemi ve akıcı üslubuyla yoğun hayran kitlesine ulaştı. Yılmaz’ın büyük ses getiren ilk kitabı ‘Anlat Canan Anlat’ın ardından ‘Bir Virüs Hikâyesi – Eşeğini Kaybedenler Kulübü’ isimli yeni kitabı da memleketi Karacabey’de büyük ilgi gördü.
Canan Ekinci Yılmaz kimdir?
1 Nisan 1963 Karacabey doğumlu. Karacabey Lisesi, 1979 Matematik Bölümü mezunu. 1990 yılından bu yana Bursa’da ikamet ediyor. Yılmaz yazarlığa 5 Ekim 2010 tarihinde Karacabey Meltem Gazetesi’nde başladı. Yazıları 2011 Ağustos’undan itibaren Ankara-İstanbul kaynaklı siyasî internet haber sitesi Gazetemen’de de yayımlanmaya başladı. Bu arada Konya’da Yedi Bölge Anadolu haber sitesinde da yazıları yayımlandı.
Bursa’da Kent Gazetesi’nin çıkardığı Kent Vizyon dergisinde yazılarıyla yer aldı ve ardından da Kent Gazetesi’nde düzenli olarak yazmaya başladı. 2013 yılı başlarında Kent Gazetesi’nden ayrılarak arkadaşları ile Bursapost haber sitesini kurdu. Bir yıl internet haber sitesi, bir yıl da basılı yayın olarak yayınlanan haftalık gazete Bursapost’u 52 sayı olarak çıkardı.
Bağımsız gazetecilik yapan Canan Ekinci Yılmaz, anlatmaya Bursaport, Karacabey Meltem, Milliyet Blog, Medium ve YouTube üzerinden devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.