YILDIZ, BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi’nin olağan genel kurulu, geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi. İlk buluşmada çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel kurulun ikinci oturumu salt çoğunlukla yapıldı.
Divan Başkanlığını Avukat Hüseyin Avil’in, yardımcılıklarını ise Fahri Çeki ile Özgür Özcan’ın üstlendiği kongrede, açılış konuşmasını ADD Başkanı Ercan Yıldız yaptı.
Yıldız, Türkiye’nin Atatürkçü düşünceye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Ercan Yıldız, “ADD Karacabey Şubesi’ni daha üretken ve daha verimli bir konuma getirme konusunda kararlıyız. Her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği ikinci bir yer arayışını sürdürüyoruz. İhtiyaçlı öğrencilerimize, Müzik, Spor, Türkçe, Matematik, İngilizce gibi kurslar açmayı hedefliyoruz. Karacabeyli tüm yurtseverlerimizi, ADD’nin saygınlığına yakışan bir olgunluk içinde kucaklamak istiyoruz” dedi. Ercan Yıldız’ın konuşması beğeniyle karşılandı.
Dernek Lokali’nde yapılan kongrede, önceki dönem Yönetim Kurulu Faaliyetleri ve Denetleme Kurulu Raporları oybirliği ile kabul gördü.
ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Marmara Şubeler Sorumlusu Uğur Kayaalp’in de katıldığı kongrede yapılan seçimlerde, yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu ve Genel Merkez delegeleri belirlendi.
Buna göre; Yönetim Kurulu’na: Ercan Yıldız, Belma Tunçman, Murat Tanrıverdi, Serpil Kurban, Koray Yılmaz, Meltem Yalçın, Ertuğrul Babadağlı seçildi.
Denetim Kuruluna: Sabri Altınbaş, Adem Fıçıcı, Tuncay Düzen getirildi.
Disiplin Kurulunu: Mesut Coşkun, Nejdet Küçük, Murat Akdemir oluşturdu.
Genel Merkez Delegeleri ise: Belma Tunçman, Gönül Avil, Semih Uzunoğlu oldu.
ADD Karacabey Şubesi yeni yöneticilerinin görev bölümünü önümüzdeki hafta içinde gerçekleştireceği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.