Yıldırım’da CHP meydan okudu

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma gecesine katılan CHP milletvekilleri ve belediye başkan adayları gövde gösterisi yaptı. CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli, “Biz kendimize güveniyoruz. Yerel seçimlerde Yıldırım’da hodri meydan” dedi.
CHP Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından Yıldırım’da dayanışma gecesi düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu geceye CHP Bursa Milletvekilleri Sena Kaleli, Turhan Tayan, İlhan Demiröz, CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, CHP Yıldırım Belediye Başkan adayı Ramazan Altınöz, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Güner Aklan ile çok sayıda partili katıldı.

“O SENE BU SENE…”
CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli, Bursada Bugün’e yaptığı açıklamada, “Böyle bir dayanışma gecesinde CHP’nin özellikle birliğe, bütünlüğe çağrı yaptığı, varlık ve özgürlük içinde Türkiye’nin yönetilmeye ihtiyacı olduğunu ortaya koyduğu bir dönemde Yıldırım ilçesi adayına sahip çıkıyor. Yıldırım’da coşkulu, umutlu ve heyecanlı bir kalabalık var.  O vakit bu vakit diyoruz, o sene bu sene diyoruz. CHP Türkiye’nin güvencesi olarak varlığını 90 yıl korumuş, ileriye taşıyacak alt yapıya sahip bir parti. Bu seçimlerde halkımız CHP farkını anlayacaktır. Adaylarımıza çok güveniyoruz. CHP birikim ve donanımlarıyla yerel seçimlere çok hazırlık yaptı. Biz kendimize güveniyoruz. Yerel seçimlerde Yıldırım’da hodri meydan” dedi.

“YILDIRIM’IN TARİHİ DEĞİŞECEK”
CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan ise, Yıldırım’da belediye başkan adayı, ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları ile birlikte sahaya indiklerini dile getirerek, “Yıldırım’ın tarihi değişecek. Yıldırım’a önemli ve ciddi hizmetler lazım. Bu hizmetleri bizim arkadaşlarımız yapacak. CHP’nin her üyesi gece gündüz demeden köy köy, mahalle mahalle dolaşmalıdır. 30 Mart akşamı Yıldırım’ın kaderini değiştirmiş olacağız” şeklinde konuştu.

“BURSA’NIN YÜZDE 60’INI CHP KAZANACAK”
CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz de, 31 Mart sabahı Yıldırım’da çok mutlu uyanacaklarına inandıklarını ifade ederek, “Yıldırım Belediyesi’ni kazanacağımıza inanıyoruz. Çünkü, Yıldırımlılar sosyal belediyeciliği hak ediyor. Yıldırımlılar, kentsel dönüşümde verilen sözlerin yapılmadığını biliyorlar. Yıldırım’da belediyeciliği bilen Ramazan Altınöz ile çıkıyoruz. Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi başta olmak üzere Bursa’da yüzde 60’ın üzerinde belediyeleri alarak seçimi kazanacağız” diye konuştu.

“TECRÜBEYLE GELİYORUZ”
CHP Yıldırım Belediye Başkan adayı Ramazan Altınöz, 15 Aralık’tan buyana esnafları ve vatandaşları ziyaret ettiklerini belirterek, “Yıldırım sorunlu bir ilçe. Biz sorunları çözmek için geliyoruz. Daha önceki bilgi, birikim ve tecrübelerimizle geliyoruz. Yıldırım halkı 31 Mart’ta mührü ehil ele verecektir” dedi.
CHP Yıldırım İlçe Başkanı Güner Aklan ise, seçim hazırlıklarına uzun zaman önce başladıklarını ifade ederken, 30 Mart’ta Yıldırım’da CHP’nin ipi göğüsleyeceğini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.