“Yeşil Karacabey” için çalışmalar sürüyor

Karacabey’de ‘yeşil’ seferberliği

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede başlattığı yeşil seferliğe aralıksız devam ediyor. Özkan, Yenimahalle’de KADEME Yerleşkesi yolu üzerinde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulunurken, “Karacabey’i yeşillendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede başlattığı yeşil seferliğe aralıksız devam ediyor. Önceki gün yaptığı denetimlerde Özkan, Yenimahalle’de KADEME Yerleşkesi yolu üzerinde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.

Bölgedeki boş alanda inşaatı süren park, mahalle sakinlerinin de talebi doğrultusunda büyük bir eksikliği giderecek.

Herkese hitap edecek

Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Burada inşa ettiğimiz park alanımız, 1150 m2’den oluşuyor. Kauçuk zemin üzerinde, 7’den 70’e herkese hitap edecek bir park alanını Yenimahalle sakinlerine kazandıracağız” dedi.

Eski parklarda bir bir yenileniyor

Özkan, ilçe genelindeki parkların sayısını arttırmakla kalmayıp; eskiyen, deforme olan parkları da elden geçirerek daha kullanışlı hale getirdiklerini belirterek, “Gazi Mahallemiz ile Yenimahalle’de 2 tane parkta da yenileme çalışması başlattık. Oyun grubu olmayan bir parkımız vardı, ona da çocuklarımızın talebi doğrultusunda yeni oyun grupları koyacağız. Bunun yanında da zeminlerinde iyileştirmeler yapıyoruz ve mümkün olduğunca kauçuk malzeme ile yeniliyoruz. Botanik düzenlemeleri ile spor aletlerini de elimizden geldiğince vatandaşlarımızın kullanımına sunmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.