Yepyeni bir yaşama imza attılar

SÜTAŞ’a bağlı Tarfaş’ta Bitkisel Üretim Uzmanı olarak görev yapan İbrahim Efecan ile Eğitim Çiftliği Memuru Veteriner Hekim Ceren Ernoyan, bir ömür boyu birliktelik sözü verdi.
            Karacabey’in tanınmış fotoğrafçılarından Bahattin-Güner Efecan çiftinin oğulları İbrahim Efecan ile Bursa’dan Merhum Cahit-Ceyda Ernoyan’ın biricik kızları Ceren Ernoyan yaşamlarını birleştirdi.
            Haziran ayında Bursa Botanik Park Otantik Otel’de gerçekleşen nişanın ardından genç çiftin düğünü önceki akşam Taha Düğün Salonu’nda gerçekleşti.
            Görkemli düğüne Sütaş ailesi tam kadro katılırken, İbrahim Efecan’ın nikah şahitliğini Sütaş Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, Ceren Ernoyan’ın ise dayısı Atıl Yalkut yaptı.
            İbrahim Efecan’ın babası Bahattin Efecan, düğünde yaptığı duygu yüklü konuşmasında, “40 yıl hep başkalarının düğünlerinde bulundum ve fotoğraflarını çektim. Ancak bu akşamki duygularımı anlatmam çok zor. Mutluluğumuzu sizlerle paylaşmanın ayrı bir önemi var. Bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
            Taha Düğün Salonu’nun hiçbir hizmette sınır tanımadığı düğünde, genç çifti yakınları da yalnız bırakmadı. Efecan ve Ernoyan Ailelerinin mutlulukları gözlerden kaçmazken, geç saatlere kadar süren görkemli düğünde konuklar unutulmaz bir gece yaşadı.
Ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutlu bir yaşam diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.