Yenilgiden son anda kurtulduk!

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Karacabey Birlikspor, teknik direktörsüz çıktığı ikinci maçında da puan kaybı yaşadı. Evinde 24 Erzincanspor’u konuk eden Mavi-Siyahlılar, 90+5’te attığı golle yenilgiden son anda kurtuldu.
Gökhan Özbulut, Kasım Oyarçin ve Cemil Tunç hakem üçlüsünün yönettiği maça, İbrahim, Serdar, Rıdvan, Hurşut, İlhan, Emincan, Ali, Gökhan, Süleyman, Hüseyin ve Yusuf on biriyle çıkan Birlikspor, maçın başında Serdar’la gole yaklaştı. 6. dakikada kullanılan serbest atış sonrası ceza alanı içinde yaşanan karambolde topla buluşan Serdar’ın şutunda top direğe çarparak dışarı gitti.
Bu etkili pozisyonun ardından Karacabey kalesine yüklenen rakip 24 Erzincanspor, korner atışından gelen topu kafayla filelerle buluşturan Kaan’ın 8. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Erken gelen golle yenik duruma düşen Mavi-Siyahlılar, 29. dakikada Hüseyin’le yine gole yaklaştı. Ceza alanı dışından sert ve güzel bir vuruş yapan Hüseyin’in şutunda kaleci Bilal topu son anda kornere çeldi.
Beraberlik için rakip kaleye yüklenen Birlikspor, 40. dakikada bu kez İlhan’la gollük fırsatı yakaladı. Ali’nin yaptığı ortaya iyi yükselen İlhan’ın kafa vuruşunda top direk dibinden dışarı çıktı. İlk yarıda başka gol olmayınca, temsilcimiz devreyi 1-0 mağlup kapattı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Mavi-Siyahlılar, 24 Erzincanspor kalesini abluka altına aldı. 59. dakikada Hurşut’un yaptığı ortada Rıdvan’ın kafa vuruşunu kaleci Bilal son anda kornere çelmeyi başardı.
61. dakikada bu kez İlhan kaleyi yokladı. İlhan’ın sert şutunda top defansa çarparak dışarı çıkarken, Hurşut’un yerine ikinci yarıda oyuna giren Alim’in 62. dakikadaki sert şutunu da kaleci Bilal kornere çeldi.
Karaca’nın rakip kaleye baskı kurması sonrası 24 Erzincansporlu futbolcular kendini yere bırakarak zamana oynamaya başlarken, kaleci Bilal’in Karacabeyli futbolcu ve taraftarlara yönelik tahrik edici davranışları da maçın gerilmesine neden oldu.
Maçın 62. dakikasından sonra adeta yerlerde sürünen bir 24 Erzincanspor izlenirken, sürekli oyuncuların kendini yere atması oyunu soğutsa da, 85. dakikada kornerden gelen topa şık bir kafa vuruşu yapan Rıdvan, takımına beraberliği sağlayan golü attı. 1-1 beraberliğin ardından 6 dakika uzatmaya giden maçta 90+1’de yapılan bir hatayı affetmeyen 24 Erzincansporlu Yasin, takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bir kez daha geriye düşen Birlikspor, son dakikalarda rakip kaleyi tekrar abluka altına aldı. Kaleci Bilal’in oyunu soğutmak için yaptığı sakatlık numaralarına cevap ise, 90+5’te Alim’den geldi. Kullanılan kornerden doğan karambol de ceza alanı dışında topla buluşan Alim, kaleye gönderdiği füzeyle takımına beraberliği getiren golü attı. (2-2) Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma 2-2’lik beraberlikle son buldu.
Kaleciye büyük tepki
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Karacabeyli taraftarlar, kendisini sürekli yere atan 24 Erzincansporlu bazı futbolculara ve kalecilerine tepki gösterdi. Son dakikada yediği golü hazmedemeyen kaleci Bilal’in taraftarlara yaptığı hareket ve söylediği sözler bir anda ortamın gerilmesine neden oldu. Kaleci Bilal, takım arkadaşları tarafından soyunma odasına götürüldü.
İlginç bir puan tablosu
Lig yarışında 2 puan daha kaybeden Birlikspor, buna rağmen aldığı bu 1 puanla 2 basamak yükseldi ve averajla 14. sıraya çıktı. Play Off’taki takımların 5 puan gerisinde, düşme hattındaki takımlarla ise aynı puanda olmasına rağmen averajla 2 basamak üstte yer alan Karacabey Birlikspor, ilginç bir puan tablosuyla karşı karşıya kaldı. Karacabeyli taraftarlar, takıma inandıklarını belirterek, Birlikspor’un bir an önce toparlanmasını istiyor.
Öte yandan temsilcimiz Karacabey Birlikspor, önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Gölcükspor’la karşı karşıya gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.