Yenilenen Karacabeyliler Derneği aileleriyle yemekte buluştu

Karacabeyliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, aileleri ile birlikte DSİ Lokali’nde yapılan Tanışma Yemeği’nde bir araya geldi.
24 Kasım 2019 günü Mehmet Siber Başkanlığında oluşturulan Karacabeyliler Derneği’nin yenilenen Yönetim Kurulu üyeleri aileleriyle Bursa DSİ Setbaşı Tesisleri’nde buluştu.
Çok samimi bir ortamda gerçekleşen gecenin açılış konuşmasını yapan Karacabeyliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Siber, “Görevi devraldığımız tarih olan 24 Kasım 2019 tarihinden itibaren önceki dönemlerde olduğu gibi gerçekten çok sıkı bir çalışmanın içerisine girdik. İç İşleri Bakanlığının yeni yönetmenliğine göre tüm üyelerimizi Derbis Sistemine yazdırmak gerçekten çok külfetli bir iş. Bunun çok şükür büyük bir bölümünü tamamlamış bulunmaktayız. Son yönetim kurulu toplantımızda ise Tanışma Yemeği adı altında böyle bir organizasyon yapma kararı aldık.
Yönetim Kurulu üyemiz ve Derneğimizin Din İşleri Komisyonu Başkanı DSİ emeklisi Yeni Karaağaç Mahallesi’nden Sn. Hüseyin Ay abimiz kendi kontenjanından bizleri faydalandırarak burasını Yemekli Toplantı Yeri olarak tuttu. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde şahsım ve tüm yönetim kurulu üyelerim adına Elazığ ve Malatya merkezli depremde ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Derneğimizin imkânları ve üyelerimizin desteği ile afet bölgesine eşya yardımında bulunmayı planlıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları bu sebepler için vardır. Yardımlaşma ve dayanışmadır dernekçiliğin özü. Ancak şahsımı üzen ve Yönetim Kurulu başkanlığını üstlendiğim günden bu yana çok sık rastlamaya başladığım ve gerçekten çok sıkılmaya başladığım en zor durum sanki dernek sadece işçi bulma kurumu ve şahsi borçlarından ötürü zor durumda kalan insanlarımızın sığınma yeri olarak düşünüldüğümü gözlemliyorum. Derneğimizi böyle bir kurum olarak görülmesini ve böyle isteklerin ve taleplerin karşılandığı yermiş gibi düşünülmesini kesinlikle istemiyoruz. Bizim dernek olarak çok farklı görev ve sorumluluklarımız olduğunu kimsenin unutmamasını istiyoruz” dedi. Siber ayrıca “Kurucu Onursal Başkanımız Sn. Yüksel Ceylan’da bu akşam aramızda olacaktı ancak yurt dışında olması sebebiyle programımıza katılamadı ve tüm katılımcılara selamlarını iletti” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.