Yenilenen AK Gençlik’ten Meltem’e ziyaret

Berk Yigen başkanlığında yenilenen AK Parti Karacabey Gençlik Kolları Yönetimi Meltem’i ziyaret ederek, proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Er ve Ali Yeşer ile gazetemizi ziyaret eden AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berk Yigen, “AK Parti Gençlik Kolları’na bağlı gençler olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın hedefleri ve ilkeleri doğrultusunda çalışmaya yemin ettik. Ülkemizin ve ilçemizin geleceği için durmadan çalışacak ve mensubu bulunmaktan onur ve gurur duyduğumuz teşkilatımıza layık gençler olacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

“Gençsin önde yürü, inandığın yolda yürü” sloganıyla 6. İlçe Gençlik Kolları Olağan Kongresi’ni coşkulu bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yigen, “Gençlere siyasette yer vermek, ustalığın şiyarındandır” fikrini bir prensip haline getiren partimizin yeni Gençlik Kolları Yönetimi’nde yer almaktan onur ve gurur duyuyoruz. Kurduğumuz güçlü ekibimizle ve projelerimizle aidiyet duygusunu kaybetmeden bu dava için mücadele ederek, çok başarılı olacağız. Benden önce başkanlık görevinde bulunarak, partimize hizmet etmiş olan Adem Coşkun ve yönetimine teşekkür ediyorum. Coşkun’dan devr aldığımız bayrağı en yükseğe çıkarmak, ileriye taşımak vazifemizdir.  Karacabey’imiz ve Karacabey gençliği için partimizin ilke ve prensipleri doğrultusunda canla, başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Kurulduğu günden bu yana partimizin her katıldığı seçimden milletimizin onayını tekrar alarak, zorlu badireleri atlatarak bugüne, 2020 yılının güçlü Türkiye’sine gelmesinde gençlerin her dönem bu sorumluluğu sırtlanması, yüreğinde zihninde hissetmesinin büyük payı var. Bizler 2023, 2053 ve 2071’e giden yolda bu davayı geleceğe taşıyacak kararlılıkla, azimle ve fedakârlıkla çalışmayı sürdüreceğiz. Bu davaya hizmet etmek herkese nasip olmaz. Bu duygu ve ferasetle hareket ederken bulunduğumuz yerin ve sorumluluğunu ve ağırlığını hissederek çalışacağımıza inancımız tamdır. Türkiye ve Karacabey’imiz için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.