Yeniköy’ün gözdesi ‘Hey İsmail Cafe’

Karacabey Yeniköy’de işletmeciliğini emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar ile eşi Zahide Bayraktar’ın üstlendiği ‘Hey İsmail Cafe, Fastfood ve Kahvaltı Salonu’ zengin menü ve sıra dışı şık mekanıyla göz dolduruyor.

Alaçatı’dan esinlenerek özenle dekore edilmiş konseptiyle büyük beğeni toplayan ‘Hey İsmail Cafe, Fastfood ve Kahvaltı Salonu’ müşterilerinin ilgi odağı oldu. Çiçeklerle süslenmiş salıncakları, sihirli aynası,  rengarenk boyanmış masa ve sandalyeleriyle ile iç açıcı ortamıyla dikkatleri üzerine çeken cafe Yeniköy’e gelenlerin uğrak yeri haline geldi. Nezih, şık ve ferah mekanda, büyük beğeni toplayan Alaçatı konseptlerinde fotoğraf çektirmek için sıraya giren müşteriler, Zahide Bayraktar’ın yaptığı el emeği, göz nuru, leziz lezzetlerden çok memnun kaldıklarını dile getirdi.   

Yaz sabahlarında güne mükellef bir kahvaltıyla başlamak isteyenlerin vazgeçilmezi olan, hem damağa hem de ruha iyi gelecek açık ve kapalı mekanlarının yanısıra güleryüzlü işletmecileriyle Yeniköy’de fark yaratan  ‘Hey İsmail Cafe, Fastfood ve Kahvaltı Salonu’ Fast food çeşitlerinin yanı sıra zengin ve farklı menüsüyle her türlü damak zevkine hitap ediyor. Ayrıca ünlü isimler tarafından da ziyaretçi akınına uğruyor.

Covid-19’la mücadele kapsamında da ‘Hey İsmail Cafe, Fastfood ve Kahvaltı Salonu’ sürekli dezenfekte edilerek, hijyen koşullarına tam uyarak hizmet veriyor.

Organik kahvaltı, Ayvalık tostu, kumru, patso, köfte, tavuk şiş, hamburger, çizburger, sosisli, pasta çeşitleri, waffle, mantı, gözleme, çikolata şelalesi, çay, Türk kahvesi, americano, espresso, cappuccino, cafe latte, cola, fanta, ice tea, ayran ve sıkma meyve suyu çeşitlerinin nezih bir ortamda sunulduğu ‘Hey İsmail Cafe, Fastfood ve Kahvaltı Salonu’ nda ayrıca parti, kokteyl ve doğum günü gibi organizasyonlara da ev sahipliği yaptığı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.