Yeniköy’de sezon açıldı

Yeniköy, havaların ısınmasıyla ve okulların tatile girmesiyle birlikte yeniden sayfiye beldesi kimliğine büründü.
Doğanın cennet köşelerinden biri olan tatil köyünde Karacabey Belediyesi’nin son iki ay içerisinde gerçekleştirdiği çarşı ve meydan düzenlenmesi de tatilcilerin beğenisini kazandı.
Ihlamur, defne ve yabani meyve ağaçlarından oluşan ormanından, ayrıca Marmara Denizi’nden gelen çift kat oksijeniyle kış aylarında emeklilerin sağlık beldesi haline gelen Yeniköy’de, şu günlerde olağan dışı hareketlilik göze çarpıyor. Karacabey Belediyesi’nin son dört yılda farklı bir imaj kazandırdığı tatil köyünde bu yıl gerçekleştirilen çarşı ve meydan düzenlenmesi ise herkesin dilinde.
Okulların tatile girmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte yazlıkçıların akın ettiği şirin beldenin nüfusu her geçen gün artmaya devam ediyor. Yeniköy’ü bir kez daha farklı bulan tatilciler, Karacabey Belediyesi’nin çarşı ve meydan düzenlenmesi sonucunda ortaya çıkan güzelliğe karşı hayranlıklarını gizlemiyorlar.
“Yürüyüş yolu, çocuk oyun grupları, yeşil alanlar, gençlere semt sahaları ve asfaltlama çalışmalarından sonra bu yaz yeni bir meydan ve yeni bir çarşı bulduk. Piknik işletmesi de Belediye’ye verilseydi, Yeniköy’ün tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyorduk.Yanlış yapanları kınıyoruz.” ifadesini kullanan bazı tatilciler, Belediye’nin kum temizleme aracıyla pırıl pırıl bir görünüme kavuşturduğu sahilde denizin tadını çıkarıyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.