Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiriyor!

Önümüzdeki sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Karacabey Belediyespor, iç ve dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Bu zamana kadar iç transferde 13 futbolcuyla anlaşan Belediyespor, 5 yeni ismi de kadrosuna katarak 11 Eylül’de başlayacak 2. Lig’de iddialı olmayı hedefliyor. Mavi siyahlılar ayrıca, Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz’la da yola devam kararı aldı.

İç transferde; Berk Taşkın, Gökhan Cingirt, Hasan Güleryüz, Hasan Kaya, İlyas Yılmazer, Mehmet Alp Karaman, Murat Karadeniz, Onur Özcan, Ömer Faruk Gümüş, Rasimcan Değirmenci, Sadık Arda Yılmaztürk, Sergen İlhan ve Sefa Durmuş ile anlaşan Karacabey Belediyespor, İstanbulspor’dan Abdullah Dıjlan Aydın ile Gaziantepspor’un genç isimlerinden Yusuf Türk’ü 1 yıllığına kiraladı. Belediyespor ayrıca Bucaspor’dan Gökhan Erdöl’ü, Hekimoğlu Trabzon’dan Taşkın Kartal’ı ve Bayrampaşaspor’dan kaleci Veysel Sapan’ı da bonservisleriyle birlikte kadrosuna kattı.

Karacabey Belediye Başkanı İsmail Ülker yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sene şampiyon olan kadromuzda yer alan çoğu futbolcumuzla anlaştık. Yaptığı takviye transferlerle birlikte kadromuzu güçlendirdik. 2. Lig’de başarılı olmayı hedefliyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan transferler hem kulübümüze hem de futbolcularımıza hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan, 2020-2021 Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Ligler 11 Eylül 2020 tarihinde başlayacak. TFF 3. Lig’de ise yeni sezon 19-20 Eylül 2020 tarihlerinde start alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.