Yeni girişimciler sertifikalandı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) Bursa İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonucu sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere “Girişimcilik Belgeleri” törenle teslim edildi.
Karacabey TSO, KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İŞ-KUR Bursa İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle 25 kursiyer ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” almıştı. Toplam 32 saat süren ve girişimcilik, işbirliği geliştirme, pazar araştırmaları, üretim, yönetim planı, finansman planı gibi konuları kapsayan eğitimleri tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ve Başkan Yardımcısı Feti Toprak tarafından verildi.
Güncü: “Girişimciler bu ülkenin geleceğidir”
Sertifika töreninde konuşan KTSO Başkanı Güncü, “Oda olarak bugüne kadar 7 tane Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenledik. Bu eğitimlere katılan 180 kursiyer girişimcilik sertifikalarını aldı. Ülkemiz girişimcilerin artmasıyla ve onların katma değeri yüksek ürünler üretmesiyle gelir düzeyini arttıracak. Aramızdan ne kadar çok girişimci çıkarabilirsek ülkemizin gelir düzeyi o kadar artacak. Bu çerçevede eğitimlerini tamamlayıp işletmesini açan, ilçemizde ekonomi ve istihdama katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.
Girişimciler sertifikalarını almadan önce iş fikirleri hakkında bilgiler verirken, Karacabey TSO’ya girişimcilik eğitimlerine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini sundular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.